Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez elméleti kérdés! Mozgássérü...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elméleti kérdés! Mozgássérült fiú/lány járnátok?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 21. 13:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Járnék mozgássérült lánnyal, de azért nem mindegy hogy pontosan milyen problémája van. De lehet bármihez tudnék alkalmazkodni idővel. (L)
2022. ápr. 21. 16:15
 12/13 anonim válasza:
100%
Az en párom is mozgás korlátozott, megis mindig mindent meg tudunk oldani egy kis kreativitással és türelemmel.
2022. jún. 28. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Pár gondolat. Egy igazi nő nőies lehet mozgás sérűlten is akkor pedig talán.

1) volt társkeresőn egy kerekes székes lány. Én 25-30közt voltam ő picit fiatalabb. Képek alapján annyira nem volt gáz mint amennyire életunt, trágár ,észosztó...Számomra egy ép mozgású nőben is kiábrándító ez.

2) exemmel sétáltunk elkövettem a nagy hibát amit egy pasi megtehet a párja mellett,megnéztem egy másik nőt (kerekes székben volt) de ha már lúd legyen kövér még meg is jegyeztem a páromnak hogy ez a lány ahhoz képest milyen jól néz ki.

3) Sajnos azt tapasztalom sok nő ha mozgáskorlátozott nem is ad magára. Nem egyszerű de mobil fodrász mobil kozmetikus ....korában egy jó frizura egy formás szemöldök szép körmök...kis szempilla izé....rendszeres bőrápolás. Igényes stílusos öltözködés(részben) megoldható. Ja és szeretem ha valaki egészséges humorral tudja ezt az álapotot megélni.

4) van a instán egy csoport tényleg nagyon szép már már szexi mű végtagos(jellemzően rozsdamentes láb protézis) lányokról vannak képek tényleg szépek mosolyognak.....

5) belegondolva csak egy kis részükkel kezdenék akik nem nagyon torzak és mondjuk kb derék fölött úgy ahogy működnek viszont a pelenkázás nem csábító.

Röviden kis részükkel.

Lányoknak is kedvezzek,édesapám hordott úszni egy srácot teljesen kidolgozott felsőteste volt szerintem arcra is vonzó pasi (trabanttal borúltak "disco baleset") nem volt könnyű de simán felhúzta magát.

Sok para sportoló is van aki amúgy jól néz ki.

2023. jan. 12. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!