Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy az ilyen fiúk jonnek be?, de ilyet nagyon ritka találni..
Figyelt kérdés
Most nemtudom ki látta ezt a filmet, vagy ki nem, a címe Miután, hamarosan jön ki a negyedik része is, és abból a filmből a fő szereplő, a filmbe a neve Hárdin. És igazából még mielőtt valaki írná, hogy nem filmbe élek, ébredjek fel, ez csak egy szereplő stb stb.. De mielőtt még ki jott volna ez a film, már azelőtt is ilyen fiúk jöttek be (Belsőleg) Egyszer találtam egy gyereket, akiről tudtam hogy na... Ő.. tényleg az ideálom Belsoleg, csak 8 évvel idősebb volt tőlem, és nem mertem megprobálni.. vagy bármi, Nos igazából nemtudom mihez kezdjek.. most nem azert irtam ezt ki mert ismerkedni akkarok vagy bármi, Csak azert kíváncsi vagyok a véleményetekre, főként a lányok véleményére, hogy Erről a film szereplőröl mi a véleményük(Belsőleg)2022. ápr. 9. 16:23
1/6 anonim válasza:
Írj a karakterről és hogy mi jön be rajta pontosan, mi az ami megfog benne. Nincs azzal gond ha tetszenek a tulajdonságai, de jó lenne megfogalmazni miért.
Ja és nem a filmhez van köze, hanem magadnak lenne jó letisztázni, hogy kiben mit keresel, mi vonz.
Normálisnak normális, mindenkinek megvan milyen tulajdonságok jönnek be.
2/6 anonim válasza:
Én láttam mindhárom részét eddig, igaz én fiú vagyok, de talán tudok nyilatkozni, hiszen én is nagyon hasonló vagyok a karakterhez. Lásd: Önpusztitó életmód, elég felszínes, védelmező típus, és akiket igazán szeretek, azokért bármit képes lennék megtenni. Tapasztalatom szerint, bejön a lányoknak, sőt volt már olyan barátnőm, aki meg is említette, hogy hasonlítok a karakterre. A lányok szeretik a “rosszfiúkat”, valamint a velejáró kihívást, hogy talán ők megtudják a fiút változtatni. De javítsatok ki, ha tévedek.
3/6 A kérdező kommentje:
2. Igyvaaan
2022. ápr. 9. 17:14
4/6 A kérdező kommentje:
Volt ugye ez a fiú, akit említettem, ő még jobban is megfogott mint a filmbe a fiú. De igazából talán nem is ez a 8 év volt a baj, hanem hogy magától nem nagyon mert volna velem beszélgetni szüleim miatt, másképp nem volt közömbös irántam ahogy észrevettem. Én meg igazából túl félős vagyok ahhoz, hogy kezdeményezzek, mert ugy vagyok vele hogy ő a fiú neki kell.
2022. ápr. 9. 17:17
6/6 A kérdező kommentje:
5. Igen..
2022. ápr. 9. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!