Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek tőle de szeretem, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek tőle de szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

Megismerkedtem egy 31 éves üzletemberrel. Nagyon jól szituált, de még mielőtt valaki azt hinné, nem az anyagiak miatt vagyok vele, a családom jó anyagi helyzetű.

Szlovákiában él és el szoktam hozzá menni, vagy legtöbbször ő jön el értem és visz el, kéthetente, hetente, ahogy éppen tudunk találkozni.

Nagyon belszerettem és minden nagyon jó volt, tényleg soha nem éreztem még ezt, de elkezdte, hogy miért nem megyek ki hozzá többet(pedig így is állandóan oda járok), veszekedett velem sokat, hogy azt akarja, hogy többet legyek ott, stb. Este 11 fele beszélünk minden este telefonon mielőtt megyek aludni, de múltkor véletlen lehalkítva hagytam a telefont és elaludtam. Veszekedett velem, hogy biztos valakivel voltam azért nem vettem fel, stb. Ez után mikor kimentem hozzá, azt akarta, hogy beszéljük meg a dolgot, de olyan fenyegetően beszélt velem, hogy megijedtem, hogy ha megtudja, hogy valakivel kavarok akkor kinyír stb, és rám emelte a kezét, nem ütött meg, csak az arcom felé emelte!

Aztán egy fél óra múlva bűnbánóan, jött oda, ölelgetni meg a szokásos, de mondtam neki, hogy elmegyek haza, vagy legalábbis a másik szobában alszok mert ez durva volt, erre megint ideges lett, és azt mondta, ha nem akarom idegesnek látni akkor viselkedjek jól…

Amikor van egy meghitt pillanatunk akkor mindig azt szajkózza, hogy csak azért ideges mert szeret, és hogy fél, hogy elveszít stb, és én ezt meg is értem, de amikor dühös akkor nagyon félek, nagyon megijeszt és teljesen bezárkózok, nem tudom elengedni magam, pedig egy ilyen kapcsolatban szerintem nem normális a nyomás és a feszültség, hogy retteg a másiktól az ember. Próbáltam vele beszélni erről, de csak megmosolygott, azt mondta fiatal vagyok.

A szüleim nem tudnak semmit az egészről, úgy tudják egy barátnőméknél vagyok, vagy bulizni járunk, ilyesmi.

Nem tudom kivel tudnám ezt megbeszélni. Amikor kint vagyok nála, azért is félek mert egy idegen országban vagyok, és még csak haza se tudok jönni hirtelen. Most egy hónapot Lengyelországban lesz üzlet miatt, azt akarja , hogy menjek ki hozzá ez idő alatt, legalább egyszer, már a repjegyemet is lefoglalta…

Szeretem őt, nagyon, de mindig bennem van a félelem, hogy valami rosz történik

2022. ápr. 8. 16:36
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
2%
Ezért nem kell külföldiekkel kezdeni! Meg egyáltalán, egy magyargyűlölő tetves szlovákkal? Nem volt jobb?
2022. ápr. 8. 16:39
 2/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem a kulfoldiseggel van a gond. Ez a nárcisztikus emberek tulajdonsága,amit leírtal. Keress rá itt a nárcisztikus emberekre,olvass,aztán szakítsd meg vele a kapcsolatot, vagy csak rosszabb lesz. Amíg megfelelsz neki,minden szép,de ha valami nem az ő szája íze szerint lesz,akkor szorulsz..
2022. ápr. 8. 16:44
 3/41 anonim ***** válasza:
96%

Akitől félsz és kezet emel rád, az nem szeret.

Nem jó neked ez a kapcsolat, jobb lesz sürgősen befejezni.

Más - ha hazudsz a szüleidnek, nem tudnak neked segíteni se tanáccsal, se fizikailag.

2022. ápr. 8. 16:45
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, eleve nem normális, hogy kislányokat szed fel, az sem, hogy fenyeget! Nem beszélve arról hogy a szüleid erről semmit sem tudnak, idegen országban egyedül védtelenül vagy, ha elveszi a telefonod és bezár az egész jövődet tönkreteheti, már ha túléled. Senki nem tud segíteni, mert azt sem tudják hol vagy! Ne csináld ezt magaddal...
2022. ápr. 8. 16:54
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez már most egy bántalmazó, leuraló viszony.

Tiltsd le mindenhol, a számát tedd fekete listára!

Ez a férfi pontosan tudja mit csinál veled. Terrorban tart, hogy mellette maradj és kedvére tudjon használni.

Egy 30-as pasi egy tizenéves lányt nem vesz komolyan.

És ahogy leírtad, már kontroll alatt is tart.

Gyorsan szabadulj meg tőle, mert a kar lendítés csak egy előjel. A többi később jön!

Ne várd meg!

2022. ápr. 8. 16:57
 6/41 A kérdező kommentje:
Én tényleg nagyon szeretem, és szeretek vele lenni, de néha olyan mintha nem önmaga lenne. Ha ez nem lenne akkor semmi problémám nem lenne vele. De érzem, hogy ez nem jó, csak nehéz leszakadnom róla. Nagyon bonyolult helyzet
2022. ápr. 8. 16:57
 7/41 A kérdező kommentje:

A múltkor eljött értem kocsival, vezetett, én meg összeszedtem minden gondolatomat, és nagyon normálisan elmondtam neki, hogy nagyon szeretem és megijeszt amikor ilyen furán viselkedik, és ez miatt nagyon feszült vagyok, és hogy nem e lehetne ezen változtatni, akár úgy, hogy megteszek bármit, hogy ne legyen ideges, csak oldódjon ez meg.

Amikor ezt elmondtam neki megsimogatta az arcom és cak mosolygott. Most ez válasz?

Próbáltam beszélni vele erről legjobb tudásom szerint de ennyi volt a reakció

2022. ápr. 8. 17:05
 8/41 anonim válasza:
100%

Nem bonyolult helyzet, csak te hiszed ezt. Lezárni, ha kell tíltani, ha muszáj szülőket is beavatni.

Ez az ember már most zsarol, leural téged. Ne hidd azt,hogy ha odaköltözöl jobb lesz a helyzet. Pont fordítva, kontrolálni fog, még a WC-re is vinned kell majd a telefonodat.

A döntés a te kezedben van. Választhatsz egy nyugodtabb élet mellett, vagy egy irányításmániás nárcisztikus mellett.

2022. ápr. 8. 17:08
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
7-es Igen, ez a válasz! Szóra sem méltat, mondjuk ha megígérné, hogy nem fordul elő többet, akkor is hazudna, de ennyi energiát sem tesz bele.
2022. ápr. 8. 17:09
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog változtatni csak azért mert megkéred rá.

Nyíltan nem fogja a szemedbe mondani, hogy ne szabd meg neki hogyan viselkedjen.

Vedd észre amit csinál veled.

Nem véletlenül félsz tőle.

Szereted... ugyan már, ez csak ragaszkodás, nem szeretet.

Nem tudsz olyanba beleszeretni, aki félelemben tart.

Szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert ez csak rosszabb lesz!

Találj egy hozzádvaló tizenéves srácot!

2022. ápr. 8. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!