Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnètek egy felszínes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnètek egy felszínes emberrel?

Figyelt kérdés

Tehàt olyan emberrel, aki elsősorban többnek mutatja magàt anyagilag, mint ami valójàban. Viszont azokkal az emberekkel, akiket ismer, beszèlget, azokkal nem fölènyeskedő, nem èrezteti magàt többnek.Nem hangoztatja, hogy milye van.

Voltam randizni egy ilyen sràccal, (aki osztàlytàrsam)

ès belső èrtèkei alapjàn szimpatus. Tehàt tènyleg megvan benne a kedvessèg, alàzat, okos, stb ami nekem fontos.Mondta, hogy a munkàja miatt kell a megjelenès (suli mellett dolgozik), hogy a munkahelye megköveteli a megjelenèsèt.Ennek ellenère màr "maga" tartja fent magàt. Tehàt az autót ő tartja fent, nem fizeti az apja, a ruhàt magànak veszi meg, annyi, hogy otthon èl, ezèrt az alap dolgokat az apja àlja. Ahogy Ő fogalmazott "Apu csak a lendületet adta meg, innentől kezve, ezen a tèren magamra szàmíthatok."Ès nem kapta volna meg apjàtól azt amilye van, vagy úgymond azokat a dolgokat, amik miatt felszínesnek tűnik, csak meglàtta az apja a lehetősèget benne , ès hogy örül, hogy vannak baràtai, akik nem engedik, hogy elszàljon. A pici gond mèg az, hogy ez a làtszat, àtszivàrog.Tehàt kocsival jàr suliba, dràga óra van a karjan, meg hasonló ès akik nem ismerik azok olyan jelzőt aggatnak rà a hàta mögött, ami nem biztos, hogy helytàló.

Lehet fura a megfogalmazàs, ha esetleg az akkor próbàlok pontosítani.

2022. ápr. 1. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így nincs vele baj. A lényeg hogy velem ne legyen felszínes. Felőlem úgy öltözködik ahogy akar és neki jól esik, ráadásul egy csomó mindent maga fizet már (nem olcsó mulatság egy autót fenntartani) .
2022. ápr. 1. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. ápr. 1. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem.
2022. ápr. 1. 11:56
 4/7 A kérdező kommentje:
ès aki azt írta, hogy nem, az esetleg egy picit kifejtenè?
2022. ápr. 1. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Pf inkább egy kis álszent pöcsnek nézem a leírás alaján...kezdjük ott hogy én is magam vettem meg a kocsimat saját pénzből, de alapból nem mondom el egy lánynak hogy ezért jajj de ügyes voltam :D ő pedig ha jól értem az apja által kapta és még dícsérgetetti magát (ilyen mentegetőzésekkel)...meg az egész minek mondja el mi kell a munkájához...álszent úgy ahogy van, mentegetőzik, nem szimpatikus.
2022. ápr. 1. 14:11
 6/7 A kérdező kommentje:

5# őszinte leszek egy picit utànna nèztem ennek a szónak a jelentèsèvel.

Igen, ez a szó pontosabb, mint amit èn hasznàltam. Mert a külvilàg felè ezt akarja pont elhitetni, egy bizonyos közegből jött. De nekem vagy a többiekkel, nem kèrkedik ezzel. Nem úgy jön oda, hogy "Na ma is a kocsimmal jöttem be" meg hasonló. Tehàt egy felè (a melohelye felè) akar tehetősebbnek làtszani pl nem egy szakadt trabantal, szakadt cipőben akar megjelenni.

Ès ez valamennyire àtjön felènk, mert hètköznapra is felveszi a màrkàs ruhàt, mert van, bejön autóval mert van.De mindenki tudja, hogy az nem magànak köszönheti.

2022. ápr. 1. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én igen, mindenkinek más a fontossági sorrend valakinek számít a megjelenés és ha ráadásul ő vette meg magának akkor az teljesen jó, fiatal had adjon magára, meg nehogymár szégyellnie kelljen hogy elköltötte azt a pénzt amiért megdolgozott. Itt a legnehezebb az hogy ne szálljon el, de ha értelmes akkor úgyis meghallgatja a véleményed.
2022. ápr. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!