Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hétvégén lesz a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztib;;;)) kérdése:

Most hétvégén lesz a barátnőm születésnapja,nagyon ciki ha megkérdezem mit szeretne kapni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 20:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egy kicsit
41 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem igazából ez nem jutott eszembe, de inkább ez, mint egy hülyeség, bár én készíttetnék egy szívből szólót.
2022. márc. 29. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem ciki, főleg ha már együtt vagytok egy ideje. Az első pár ajándék azért még jó ha meglepi.
2022. márc. 29. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Ez csak a saját véleményem lány szemmel, de friss kapcsolat esetén én kissé erőltetettnek találnám. Legalább is a meglepetés erejét elvenné, ha tudnám, hogy ajándékkal készülne a barátom. Hosszabb együtt töltött idő után pedig meg épp azért nem helyénvaló, mert ott már ismerned kéne annyira a másikat, hogy tudd, minek örülne.

Szóval én a te helyedben nem kérdezném meg. Ha már együtt vagytok egy jó ideje, akkor annyira nem nehéz hozzáillő ajándékot választani, ha meg most jöttetek össze, akkor bár klisés, de egy kedves gesztusnak számít a csoki, arra az esetre, ha nem jut más az eszedbe.

2022. márc. 29. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi megbeszéltünk, hogy ajándékot ne úgy vegyünk, hogy értelmetlen legyen. Pl mi van ha nem tetszik.

Ha valamire vágyunk, akkor arra szoktunk költeni

2022. márc. 30. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki megkérdezni. Friss kapcsolatban még nem biztos, hogy tudjuk mire vágyik a másik. Én azt hittem nagyon kreatív leszek 2 hónapos kapcsolatban: a kedvenc italát vettem meg díszdobozban.. Aztán láttam, hogy van belőle 3 ugyanolyan díszdobozos neki.

Egy tartós kapcsolatban meg simán lehet olyan, hogy mindene megvan a másiknak.

Általában nem úgy szoktuk, hogy mutass rá mit szeretnél és megveszem, hanem előtte kérdezgetjük egymást, hogy mik azok a dolgok amiknek örülne a másik és azok közül választunk valamit.

2022. márc. 31. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szevasz Krisz! A kiscsaj örülne meglepőnek is szóval vmit csinaljal! Vegyél neki csokoládét is
2022. márc. 31. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!