Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki lenne ennyi időssel összejönni?
Ó, hogy hány naiv kis kilencedikest meghúztam annak idején végzősként! :D
És még azt gondolták ettől lesznek komolyak, mert végzős "pasijuk van". Mostmár az akkori önmagam is egy éretlen kispöcsnek látom.
Nagyon idióta dolog azt gondolni, hogy csakis egy több évvel idősebb fiú való hozzád. Komoly kapcsolatot el sem tudtam volna képzelni egy kilencedikessel mikor végzős voltam, annyira gyerekek voltak még szellemileg.
Sokkal jobb ha egykorúak vagytok. (most jönni fog rám a csomó kislány hogy márpedig nekik idősebb palijuk van és az milyen jó stb)
Én is ha csak kefélni akarok és kihasználni valakit, általába 1-2-3 évvel fiatalabbakra megyek, de kapcsolatra sose kellenétek mert buták vagytok.
(ja én is azt hittem 15-16 évesen hogy milyen érett vagyok már)
Ha nem kihasználva akarsz lenni akkor maradj a kortársaidnál, ja és nem menőbb az idősebb pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!