Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik viszont az egyik lánybarátja (akinek elvileg van barátja) folyton az ölében ül, nevet még a leggázabb viccein is és folyton olyan megöllek fejjel néz amikor a sráchoz szólók. Most akkor tetszik neki is a srác vagy csak félti? Azért nem értem mert van barátja de egy képet sem mutatott róla senkinek és nem is biztos hogy létezik. Vagy ez normális?
17/L
2022. márc. 28. 18:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem tetszik neki és féltékeny. Barátjáról meg ha nem tudtok, akkor lehetséges hogy tényleg kamu
2/4 anonim válasza:
Jaj de kellemetlen személyiség lehet a lány, biztos, hogy tetszik neki/ örül a figyelmének. Választhatsz, hogy versenyzel és beszállsz a játékba vagy inkább hanyagolod az ilyen embereket. A srácról is sokat elmond, hogy annak ellenére, hogy az ő tudta szerint a lanynak van barátja megengedi neki, hogy ilyen közvetlen legyen vele.
3/4 anonim válasza:
Vagy félti a helyét, vagy neki is tetszik a srác.
4/4 A kérdező kommentje:
Meglehetősen kellemetlen de biztos vagyok benne hogy a figyelemre hajt mert elég szembetünően szokott ,,szenvedni" is.
2022. márc. 31. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!