Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek meg elöszőr egy lányon?
Én első sorban a ruháját és az arcát.
A ruháját azért, hogy kb milyen a stílusa. Ha kinn van mindene akkor már nem érdekel. Ha sötét cuccokba jár esetleg valami rockeres cuccban, azt díjazom.
Arcra nem kell persze a 10/10, nem azért nézem, csak jobban érdekel, mint a melle vagy a feneke.
Nekem inkább olyan lányok jönnek be akik külsőre elfogadhatók, átlagosak, belsőre viszont csodásak. Nekem a belső fontosabb olyan 60-40 arányban.
Legelőször a szemeit nézem meg. Ez még a maszkos időszakban is jól működött. Engem egy szép szempár rabul tud ejteni és gyakran ellensúlyozni tud egy esetleges külsőséges hibát.
Ha már úgyis a szemét nézem, akkor megnézem az arcát is. Engem például nem zavar ha pattanásos valaki.
Meg szoktam még nézni a kezeit is és mostanában nagyon tetszik ha valaki színesebben öltözködik (azért nem túl rikítóan), úgy értem hogy nem fekete, vagy sötét színű minden ruhája. Nagyon tetszik a mintás zokni is például.
Természetesen ha úgy van felöltözve akkor a fenekét, lábait, melleit is.
Hát most aztán kiderült így hogy leírtam, hogy gyakorlatilag mindent megnézek és mindenen képes vagyok elámulni, minden tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!