Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit néztek meg elöszőr egy lányon?

Figyelt kérdés
Milyen lányok jönnek be nektek?

2022. márc. 18. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Hogy józan e 😀
2022. márc. 18. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Fenék, szem és arc, mellek, test alkat általában. Szeretem ha van egy kis színe a lánynak, nem szeretem a hulla fehér csajokat, az sem baj ha barna...de amúgy ezer dolgot lehetne írni még.
2022. márc. 18. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
arc, haj, láb, comb
2022. márc. 18. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én első sorban a ruháját és az arcát.

A ruháját azért, hogy kb milyen a stílusa. Ha kinn van mindene akkor már nem érdekel. Ha sötét cuccokba jár esetleg valami rockeres cuccban, azt díjazom.

Arcra nem kell persze a 10/10, nem azért nézem, csak jobban érdekel, mint a melle vagy a feneke.

Nekem inkább olyan lányok jönnek be akik külsőre elfogadhatók, átlagosak, belsőre viszont csodásak. Nekem a belső fontosabb olyan 60-40 arányban.

2022. márc. 18. 20:07
 5/10 anonim válasza:
100%

Legelőször a szemeit nézem meg. Ez még a maszkos időszakban is jól működött. Engem egy szép szempár rabul tud ejteni és gyakran ellensúlyozni tud egy esetleges külsőséges hibát.

Ha már úgyis a szemét nézem, akkor megnézem az arcát is. Engem például nem zavar ha pattanásos valaki.

Meg szoktam még nézni a kezeit is és mostanában nagyon tetszik ha valaki színesebben öltözködik (azért nem túl rikítóan), úgy értem hogy nem fekete, vagy sötét színű minden ruhája. Nagyon tetszik a mintás zokni is például.

Természetesen ha úgy van felöltözve akkor a fenekét, lábait, melleit is.

Hát most aztán kiderült így hogy leírtam, hogy gyakorlatilag mindent megnézek és mindenen képes vagyok elámulni, minden tetszik :)

2022. márc. 18. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Először az arcát, aztán egész alakját
2022. márc. 18. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Távolabbról az arcát és az alakját, aztán ha közelebb kerülünk akkor én is a szemét, az nagyon meg tud fogni :D
2022. márc. 19. 03:29
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha hátulról látom, akkor az alakját és fenekét, elölről pedig alak, arc és szájforma.
2022. márc. 19. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha hátulról látom akkor a seggét ha elölről akkor pedig a csöcsét
2022. márc. 19. 09:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Arc, láb, segg.
2022. márc. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!