Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit néztek meg először egy lányon, vagy egy fiún?
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 22:42
1/15 anonim válasza:
Az arcát, haját és a ruházatát.
2/15 anonim válasza:
Biztos fura vagyok, de én mindig az adott lány száját nézem először.:)
3/15 anonim válasza:
Írhatnám, hogy az arcát, a szemét... de valójában azt nézem meg, amin megakad a szemem. Ha hatalmas mellei vannak, akkor teljesen logikus, hogy előbb azt nézem meg.
A kismellű lánynál meg sokkal valószínűbb, hogy az arcát fogom megnézni először. De pl. van egy ilyen vékony, széparcú lány ismerősöm, akinél csak nemrég vettem észre, hogy mennyire szép ajkai vannak. Évek alatt észre sem vettem, mert csak azt láttam, hogy szép arca van.
5/15 anonim válasza:
Ha Gucci a táskája gazdag csalásbó való
8/15 anonim válasza:
Arcát, haját, testalkatát. :D
9/15 anonim válasza:
8-as vagyok, az kimaradt, hogy lány vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!