Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek miért csak a külső számít?
Na ez egyre jobb. 🤣 Elnézést, hogy megkérdőjeleztem a nők szakértőjét.
Ez csupán lányként annyira felhúzott, hogy legszívesebben felképelnélek, feministaként már nem is mondok semmit.
Először is NE ÁLTALÁNOSÍTS! Soha. Pláne ilyenkor. Nem minden nő ugyanolyan, már csak azért se mondhatod ezt, mert kétlem, hogy a világ összes nőjével beszéltél, találkoztál már. Az, hogy te a mit tapasztalsz a saját környezetetben, az egy dolog. De nem minden.
Azt pedig, hogy "számít a külső", elég tévesen értelmezed. Mert számít! De nem azt jelenti, hogy mindenkinek csak modellek kellenek, hanem azt, hogy mindenki olyanra vágyik, ami neki tetszik. És mint leírtam, mindenki teljesen más, emiatt más is tetszik neki. És nem, nem mindenkinek csak a modellek kellenek (speciel az én barátom se általános értelemben véve jóképű, de nekem mégis mindennél jobban tetszik). Az első is jól mondta, aki olyannal van, aki nem tetszik neki, nem vonzódik a külsejéhez, az tényleg szánalmas.
És igen, számít a belső. Az, hogy vannak, akiknek nem, az nem egy jó dolog, nagyban benne van a média és az influenszerek keze ebben, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, de kár lenne pár felszínesebb ember miatt leírni az egész nemünket.
(És a leírtak pont ugyanúgy igaz a férfiakra is.)
16/L
Uhh...az hogy ostoba vagy, az egy dolog, de legalább ne reklámozd.
A kérdésre válaszolva:
A hozzáállásodat nézve az a legvalószínűbb, hogy azért nincs barátnőd mert valamiért nem igazán kedveled a lányokat, hogy így fogalmazzak. Valaki megbántott esetleg és azért vagy ennyire kis méregzsák a lányokkal szemben? Vagy nincs önbizalmad és azért gondolod, hogy nem kellesz a lányoknak? Mindenesetre nem az a megoldás hogy a nőket szidod, jobban járnál ha elkezdenél magadba nézni.
Igen, nézzél magadba. Lehet hogy nyomulós vagy, vagy bunkó, vagy műmájer, vagy nem tudom.. de kezdjél már magaddal valamit, ahelyett, hogy itt siránkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!