Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen a lányideálotok?
Tudom, hogy sok esetben nem az ideál dönt a kapcsolatok kialakulásában (nálam is volt már rá bőven példa), de kíváncsi lennék, van-e olyan leírás, ami rám is illik.
Elsősorban nem ismerkedés miatt kérdezem (de nem zárok ki semmit)!
Kort is írjatok, légyszi!
L
A kedvencem (bár csak 2 csajom volt ilyen) és persze nincs röghöz kötve milyen legyen.
De az alacsonyabb, festett fekete egyenes haj hosszú, kék szem, formás test, személyiségre az ilyen lázadóbb természetű kicsit romlott.
Persze volt millió más lány aki nem ilyen volt de tetszett.
Hát aki jól néz ki... Hogy az milyen azt most ne kérdezd, szerintem nincs a fiúk nagyrészének ilyen ideálja hogy mondjuk szőke vagy akármi.
Tudom felszínes, dehát ez van. Ha egy csaj nem tetszik külsőre, akkor nem fog érdekelni hogy milyen jófej, párkapcsolati szinten legalábbis biztos nem, max emberként.
Nekem érdekes módon nincs konkrét ideálom. Vagy tetszik valaki, vagy nem, nem igazán tudnék befolyásoló tényezőket megnevezni.
19F
Hajszínre a korom fekete vagy a szőke tetszik, testalkatra a magas, formás.
Kedvelem az ambíciózus, a toxikus "bad bitch" vagy a "daddy's girl" típusú lányokat. Ennél lényegretörőbben nem tudom megfogalmazni.
Külsőre nagyon nincs semmi, max a szőke haj + nagyon szép szemek. Esetleg az alacsonyabb, kisebb kezű lányok. - Ez ideál
Ami meg fog egy lányban az az, hogy többet akar az élettől és vannak céljai, amiért tesz is és nem csak beszél róla. - Ha ilyen egy lány, akkor nekem mindegy, hogy hogyan néz ki.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!