Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen a ti lányideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen a ti lányideálotok?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiság :) Annyi "pasiideál" kérdést látok, de minket is érdekel ám a dolog :)

Gondolok itt külső (szem, alacsony-magas, haj /rövid,hosszú, színe/, muszáj-e a feszes has,a hangja) és belső (hiszti time, visszahúzódó, nagymenő, kislányos, komoly) stb tulajdonságokra

Elsősorban a kb 15-22 éves korosztály válasza érdekel, de persze írhat bárki :)

2017. dec. 16. 10:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha úgy mondják random, akkor külsőre legyen kb nagyon picit alacsonyabb, hosszú, egyenes haja, a színe szinte mindegy is, bár azt szeretem a legjobban, ha "gyári".

Belsőre pedig az alkalmi hisztiket jól szoktam viselni, ha valaki egyébként nem csinálja napi rendszerességgel. Viszont inkább legyen visszahúzódó, mert ha valaki egy közönségkedvenc, attól meg tudok őrülni, nem igazán szeretek emberek között, és ha barátnő pedig szeretne, hamar elkapna a társas magány.

Persze ez csak egy elméleti kép, ha találkoznék is valakivel, szinte biztos, hogy a fele azonnal nem lenne igaz rá, szóval aki ezeknek nem felel meg, attól még ugyanúgy lehetne jó vége.

23

2017. dec. 16. 10:48
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
AZ ideális külső, közepesen hosszú fekete/barna haj, nálam alacsonyabb legyen (én 185 vagyok),barna szem és kicsit sportosabb alkat. És persze szép arc, mert hiába vannak meg ezek a tulajdonságok, ha az arca nem tetszetős, akkor nem igazán tudok lépni :/
2017. dec. 16. 12:55
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Számomra előny,ha egy lánynak szép hosszú egyenes haja van,a szem az annyira nem számít,hát ne legyen törpe,de azért magasabb se nálam :D (180+ vagyok),ne legyen túl vékony de azért túl nagy se,inkább olyan pont jó :) én jobban csípem a vissza húzódó lányokat valamiért,engem nem zavar,ha kislányos,de amikor kell,akkor persze legyen komoly..engemet külsőleg legjobban a helyes arc ragad meg,meg az öltözködési stílus....nem azt mondom,hogy járjon a legdrágább ruhákba meg stb,csak legyen valami király stílusa..nekem ezen úgymond az ideálom,de csak úgy,mint az első válaszolónál,ha csak úgy megtetszik valaki,akkor ezek a pontok úgymond már repülnek is a kukába :D (19F)
2017. dec. 16. 13:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy csak tudjon szeretni.
2017. dec. 16. 13:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon összetett dolog. Lényegében nincs ideálom. Párválasztásnál szem előtt tartom, hogy hasonló legyen az ízlésünk. Én szeretem a művészeteket, színházba, múzeumba járni is akár. Jó lenne, ha osztozna ebben. Eléggé társaságkedvelő vagyok, szeretek ide-oda eljárni, az is jó lenne, ha ő is szívesen elkísérne rendezvényekre, bulikra, szórakozni. A jó kisugárzás az, ami rögtön megfog, de végülis kit nem? Szeretem, ha egy lány tud mosolyogni, jóízűen nevetni, bízik az adottságaiban, közvetlen, kedves, intelligens, humoros és jószívű. Körülbelül ennyi. :D
2017. dec. 16. 14:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, leírtad a véleményem a dologról, csak fordított nemekkel persze :D
2017. dec. 16. 14:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó ízlésed van. :))
2017. dec. 16. 14:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Akarom mondani ízlésünk. :D
2017. dec. 16. 14:43
 9/17 anonim ***** válasza:

külső: a szőke hosszú haj + kék szem egy ideál, de ritka mint a fehér holló, 170 +-5cm magas, 55 +-5kg súly, sportos alkat, (feszes has előny ilyen arányoknál sztem nagyjából megvan),

hangja - ne legyen pipiske/nyávogó, de ne is mély lol, (hiszti/dráma mentesség nagy előny, kislányos? - inkább játékosságra cserélném ezt a jelzőt, az mindig nagyon jó! ink visszahúzódóbb, mint társaság közepe

még ami fontos: züllöttségi szintje ne legyen nagyon eltérő...azaz ne igya le magát minden buliban, ne rágja a cigit meg ilyenek, de egy szentfazék se legyen. A zenei ízlése sem árt, ha nem ég és föld az enyémhez képest...

sport az fontos, szeressen túrázni, természetben lenni, sí/snowboard, futás... vagy bármi egyéb hobbi, de azért ne legyen kondiszökevény sem

műveltség, humor?! nem baj, ha szereti a meme-eket :D, de ettől még komoly dolgokról is lehessen vele beszélgetni, az olvasás nem árt

2017. dec. 16. 15:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem folyamatosan változik az ideálképem, de csak belső értékeket tekintve, a külső sosem befolyásolt olyan szinten, hogy ideált tűzzek ki, annál csak az számít nekem, hogy vonzzon, felőlem lehet rövid vagy hosszú haja, sőt tőlem még kopasz is, ha az tetszik neki, csak az számít, hogy mikor ránézek, akkor büszkeség töltsön el azzal kapcsolatban, hogy ő a barátnőm (ergo én szépnek lássam).

Van egy-két dolog, amit régen kilőttem, mert szerintem csúfította a lányokat, mint pl. a piercing vagy a kopaszság/nagyon rövid haj, arctetkó, túl sok smink, de már mindegyikre láttam példát, hogy gyönyörű tudott úgy is lenni egy lány, szóval már nem befolyásolnak ilyen téren.

Egy dolog van viszont, ami felett nem tudok elsiklani, az pedig a kövérség, nem tudok úgy vonzónak találni egy lányt, ha van rajta felesleg. :/

Belsőt tekintve már sokkal nagyobbak és szürreálisabbak az elvárásaim, talán nem is létezik olyan lány, aki megfelelne nekem, de én így sem adok lejjebb, csak növelem az elvárások végtelen listáját. :p

Itt egy pár, ami hirtelen eszembe jut:

-Legyen nyitott, mindig legyen kíváncsi új dolgokra; ahelyett, hogy egy gondolatot/tettet egyből elítélne, próbálja megérteni a kiváltó okait és a lehetséges következményeit, és csak utána formáljon véleményt.

-Akarjon tanulni, mindig kutakodjon (velem lehetőleg), kérdezzen és továbbítson információkat.

-Kérdőjelezzen meg mindent, amit mondanak neki, ne legyen könnyen manipulálható.

-Ne legyen nyafogós vagy finnyás.

-Szeressen és tudjon mozogni.

-Legyen kommunikatív és vitaképes.

-Ne féljen megmondani, ha valami problémája van.

-Tekintsen rám úgy mint a második felére, ami csak eszébe jut azt mondja el nekem, ne féljen attól, hogy elítélném vagy megszólnám a gondolatai miatt.

-Tervezzen velem örökre, ne csak pár hónapra/évre.

-Enyhén (vagy nagyon) legyen felfedező és lázadó beállítottságú, ne féljen az ismeretlentől vagy a tiltottól.

-Legyen kezdeményező.

-Mindent beszéljen meg velem, ami csak foglalkoztatja, ez talán a legfontosabb, hogy kettőnkre úgy tekintsen, mintha egyet alkotnánk.

Még bőven tudnám folytatni, de szerintem már felesleges. :D

18f

2017. dec. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!