Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb barátjával alszik?

Figyelt kérdés
Igazából annyi a lényeg, hogy van egy lány akit nagyon szeretek és ő is engem elméletileg (sajnos néha elbizonytalanít hogy szeret-e), és kicsit messzebb lakunk egymástól ebből kifolyólag már egy ideje a legjobb barátja alszik nála. Sokszor overthinkelek és utána napokig szorongok, gyomoridegem van, hogy tényleg van valóság alapja annak amit gondolok, a haverjával néha beszélek és az is szokott olyanokkal poénkodni, hogy pl: megdugtam helyetted is stb. a lány állítása szerint csak viccel, néha már nem tudom eldönteni. Mit tegyek ilyenkor?

2022. márc. 14. 06:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Nehéz lesz de szard le a lányt. Élvezi, hogy figyelmet kapsz tőle. Hogy figyelmet kap több sráctól is. Kihasznál csak téged - az alapján amit leírtál.

Nem normális az, hogy így bánik veled.

Ha megszünteted vele a kapcsolattartást akkor majd talán keresni fog téged és talán meg is bánja, hogy így viselkedett veled.

2022. márc. 14. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok együtt, akkor még csak megcsalást sem követ el. Én tuti szakítanék, mert ez egy teszt is. Ha nem próbálná visszakönyörögni magát, akkor tutira venném, hogy az a barát nem csak egy barát.
2022. márc. 14. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Ha meg csak viccel is a csavo, rohadtul nem szep.

Szerintem szakits a lannyal, senkinek sem kell, hogy itt az erzeseiddel szorakozzanak.

2022. márc. 14. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

Vannak olyan emberek, (én is ilyen vagyok.) Akik szoktak úgy a barátaikkal aludni, m1 h fiu vagy lány az illető, hogy nem történik köztük semmi.

Nem kell ezért kidobni.

Inkább nyisd ki a szád és beszélgess vele erről.

Egyáltalán nem biztos, hogy lefekszenek egymással.

Én sem szoktam a haverjaimmal lefeküdni. Főleg ha van valaki akit szeretek vagy akivel együtt vagyok/alakul.

Ilyenkor inkább nyisd ki a szád és beszélj vele őszintén, de kedvesen.

2022. márc. 14. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!