Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb barátjával alszik?

Figyelt kérdés
Igazából annyi a lényeg, hogy van egy lány akit nagyon szeretek és ő is engem elméletileg (sajnos néha elbizonytalanít hogy szeret-e), és kicsit messzebb lakunk egymástól ebből kifolyólag már egy ideje a legjobb barátja alszik nála. Sokszor overthinkelek és utána napokig szorongok, gyomoridegem van, hogy tényleg van valóság alapja annak amit gondolok, a haverjával néha beszélek és az is szokott olyanokkal poénkodni, hogy pl: megdugtam helyetted is stb. a lány állítása szerint csak viccel, néha már nem tudom eldönteni. Mit tegyek ilyenkor?

2022. márc. 14. 06:43
1 2
 1/14 anonim válasza:
16%
biztos megdugta xd én is megdugnám még az anyámat is
2022. márc. 14. 07:05
 2/14 anonim válasza:
21%
meg kell adni a puncinak, ami a puncié
2022. márc. 14. 07:06
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Ne legyél hülye. A barátnőd egy másik pasival alszik és azt mondja "csak barátok vagyunk. "😂

Te sem gondolod komolyan hogy nem történt semmi.

Én ezért dobok ki minden nőt abban a pillanatban ahogy kimondja azt a szót hogy a "legjobb fiúbarátom".

😂

2022. márc. 14. 07:14
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Sokszor overthinkelek...az meg mi a pöcs????
2022. márc. 14. 07:19
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

A kérdés itt az, hogy te milyen kapcsolatban vagy azzal a sráccal? Az hogy olyan poénokat tol hogy megdugta helyetted, az nekem egy jó haverságot feltételez.

Amúgy meg a barátnőd rendszeresen egy másik sráccal alszik együtt. Ha ez hetente/ kéthetente megesik, akkor fixen kúpolgatja.

2022. márc. 14. 07:21
 6/14 A kérdező kommentje:
4esnek, sokszor túlgondolok dolgokat
2022. márc. 14. 07:21
 7/14 A kérdező kommentje:
3 asnak és az 5 ösnek, gyakorlatilag nem vagyunk együtt éppen ezért kérdeztem. egyébként köszönöm nektek az értelmes válaszokat és a segítséget.
2022. márc. 14. 07:23
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Te csak SZERETNÉD a lányt magadénak tudni, ezért nem figyelsz arra, hogy az ő részéről ez nem kölcsönös.

Még az is ciki, ha bérelt lakás egyik szobájában a lány, a másikban legjobb barátja a bérlő.

Te messze vagy, ők egymásnak közel. Mégis, mit vársz?

2022. márc. 14. 07:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok együtt így azzal dig akivel akar. Ha zavar legyetek együtt vagy hagyd a francba.
2022. márc. 14. 07:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Na jó: az van, hogy te csak barátja vagy, a másik srác meg dugja.
2022. márc. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!