Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnék ezen,vagy nem lehet?
Figyelt kérdés
Adott dolog egy lány akivel ismerkedek,egyébként én is az vagyok de ez mindegy.Ő alig idősebb nálam pár hónappal de nem is tudom,mégcsak tényleg ismerkedünk.Bar csak beszélünk mivel nagyon messze lakik,de úgy érzem már most is irányítani akar.Mintha birtokolni akarna és senkit se akar a közelembe engedni.a barátaimmal is alig tudok beszélni miatta.pedig nagyon hiányoznak.És mellesleg nem hagy békén sosem kb,pedig nekem kell nagyon is.Pedig kedvelem meg minden viszont ezek tényleg problémát okoznak2022. márc. 11. 22:42
1/6 Smelly_Trash válasza:
Nem hiszem, hogy tudsz rajta változtatni, valszeg ilyen a személyisége. Úgy tudsz változtatni rajta, ha nem beszélsz bele többé.
2/6 anonim válasza:
Hát döntsd el melyik a fontosabb. A barátaid, vagy egy bizonytalan kapcsolat egy távoli lánnyal.
3/6 anonim válasza:
Távol van, birtokolni akar, barátságokat tehet tönkre. Ezek önmagukban is komoly indokok, na de együtt...
4/6 anonim válasza:
Felejtsd el inkább, ha összejönnétek csak mégjobban eldurvulna a helyzet. Tudom, szomorú, de megváltozni biztosan nem fog.
5/6 anonim válasza:
Most lépj ki ebből amíg nem késő, mert végleg elveszíted a barátaidat.
Tapasztalatból mondom.
Nekem volt egy kapcsolatom, kezdett minden barátomat leépíteni. Voltak köztünk egyéb problémák is, ami miatt szakítottam vele. Utána a barátaim szerencsére "visszafogadtak", de az utolsó pillanat volt.
Így 2 év távlatában tanultam az esetből, és ha valaki nem fogadja el a barátaimat, és miatta nem tudok velük találkozni, beszélgetni, akkor megmutatom neki merre van az arra.
6/6 anonim válasza:
Volt hasonló emberrel dolgom, a végére egy barátom sem maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!