Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúbarátom többet érez? Mit tegyek?
Van egy barátom aki tényleg elég közel áll hozzám pedig fiúkat nem szoktam magamhoz közel engedni.
A legmélyebb pontomon nagyon sokat számíthattam rá es mellettem állt végig ezért nagyon megszerettem.
De pár napja egy közös barátunknak elmondta hogy ő igazából többet érez mint barátság (ezt eddig elég sokan feltételezték), azóta én sem tudok rá úgy tekinteni...de közben nem akarok tőle semmit...egyrészt az exemmel is jóba van, másrészt pedig inkább úgy tekintek rá mintha a bátyám lenne.
Úgy érzem hogy ez a barátság már nem működik...napról napra egyre több jelet figyelek meg, hogy tényleg úgy viszonyul hozzám mintha szerelmes lenne...
Nem akarom őt elvesziteni de nem akarom hogy mellettem legyen miközben szerelmes belém.
L
De ez a fiú lány barátság inkább csak felnőtt korban működik, akkor sem nagyon...előbb utóbb el kell mondani hogy te nem akarsz többet.
Én is kaptam már ilyen választ ilyen esetben (elküldtem a farkam neki képbe) meg elhivtam hozzám 2 éves barátság után :d nem lett szex sem kapcsolat, mégis jó ismerősök maradtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!