Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mi volna a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mi volna a megfelelő reakció?

Figyelt kérdés

Pár osztálytársnőmnek vittem virágot+csokit nőnap alkalmából. Két ember pedig rendesen besértődött azon, hogy ők nem kaptak tőlem.

Kettő olyan ember, akikkel összesen 10percet nem beszéltem idén. Hozzáteszem, hogy ez a két lány legjobb barátnők egy olyan lánnyal, akinek adtam virágot+csokit.

De annyira buták/irigyek voltak, hogy ezért kilökték (a kettő lány) a baráti társaságukból. Ott helyben letiltották őt facen, messen, stb... mindenhol.

Mondanom sem kell, hogy a szegény lánykának ez nagyon rosszul esett. Haza is ment, nagyon sírt.

Miért történhetett ez? Mi lenne a helyes részemről? Nem akartam semmi rosszat okozni, csupán pár nekem kedves osztálytársamra gondoltam nőnapon.

Lehetséges, hogy valamelyiküknek tetszek és ez a reakciójuk?

17-18évesek vagyunk.

2022. márc. 8. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól járt a lány, hogy kiderült, hogy ilyen retardáltak a (volt) barátnői és így kereshet normálisakat.
2022. márc. 8. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az első kommemtelővel.

Te nem tehetsz erről.

Megpróbálhatod vígasztalni a csajszit. Attól még neki tényleg csak jobb ha ilyen 2színű, felszínes, rossz "baráti" körből kikerül.

2022. márc. 8. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk, nem mindegy, hogy adtad oda nekik. Ha mindenki szeme láttára nyíltan adtál nekik virágot meg csokit, akkor jogosan akadhatnak ki rád. Vagy vegyél minden lánynak, vagy akkor iskolán kívül add oda nekik. Ettől függetlenül nincs rendben a reakciójuk, de nem mindegy az se, hogy te hogyan intézted a dolgot
2022. márc. 8. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3as. Arról semmi képpen nem tehet a kérdező, h a lányt emiatt kiutálták a barátai.

Na meg aztán, olyan lányoknak minek vegyen, akikkel nem is beszél?

2022. márc. 8. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Azt nem mondtam, hogy normális volt a reakciójuk, mert hülyeség volt kiutálni a másik lányt. És nem is kell minden lánynak virágot meg csokit vennie, de akkor ne az osztály előtt adja nekik oda, mert az parasztság a többi lány felé
2022. márc. 8. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Miért lenne parasztság? Nehogymár szinte idegeneknek is meg kelljen ajándékoznia. Karácsonykos is csak a barátaidnak adsz ajándékot, mégsem titokban adod oda. Ez nem a te hibád kérdező, a két lány reagált gülyén, az egyetlen amit tehetsz, hogy megvígasztalod szegény lányt.
2022. márc. 8. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

17-18 éves lányoknál az a módi, hogy letiltják egymást a közösségi médián, mert 3-ból csak egy kapott virágot?

Erre az az egy hazamegy ezért sírni?

Hova tart a világ... :D

23F

2022. márc. 10. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés nem kamu akkor annál a két lánynál hatalmas a baj. Én se adtam sose olyan lánynak/tanárnőnek virágot/csokit ilyenkor akit nem szerettem vagy nem írtam, nem beszéltem vele semmit. Amit meg a 3as kérdező ír nettó hülyeség. Ha pl a barátaidnak adsz valamit a suliban például veszel nekik kávét a büfében vagy kaját akkor a többieknek is kötelező mert mások előtt nem illik adni semmit ha nem mindenki kap?
2022. márc. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!