Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk, hogy legyen téma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, hogy legyen téma hivasban?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel mar 1 eve vagyunk egyutt. Akárhányszor beszélünk hivasban téma nincs. Csak mondjuk egymasnak,hogy mondjon valamit , amikor pedig vége a hivasnak akkor eszembe jut számtalan dolog amit mondhatnék neki, de akkor nem tudok semmit amikor kéne és ő sem. Fontos tudni, hogy tavkapcsolatban vagyunk, csak nyáron vagyunk együtt ugyanis másik országban lakik. És néha találkozunk nyáron kívül. 17F 18L. Fontos lenne a segítség ebben, valahogy zavarba vagyunk olyankor vagy nem tudom:D. Ezelőtt amikor sima barátok voltunk akkor bezzeg tudtunk mindenről beszélni. Milyen témák lehetnek? Stb.

2022. márc. 6. 02:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bármiről, a legnagyobb hülyeségektől kezdve bármilyen komoly témáig. 1 év alatt ráadásul már csak megismertétek egymást valamennyire, elég gáz lenne ha nem. Biztos tudjátok egymás érdeklődési köreit, hobbijait, amikben mindig történik valami, jönnek újdonságok, hírek (pl. filmek, sorozatok, játékok, utazás, zenék, stb.).

Ha mégsem tudtok egymásról eleget, nem ártana elkezdeni.

Aztán millió lista van, ami ilyenekkel foglalkozik, pl. itt 250 kérdés van, amiből tudsz meríteni: [link]

Külön appok is vannak erre, hogy témákat dob fel és tudtok róla beszélgetni. Az is hasznos lenne akkor, ha miután leteszed a telefont, leírkálod mik jutnak eszedbe és legközelebb felhozod.

2022. márc. 6. 02:51
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Már régen rossz ha nincs téma.

Ne haragudj, de mi tart össze titeket?

El sem tudom képzelni. Pl. Ki mit csinált aznap, a nagyvilág dolgai, család, lelki gondok, bármi.

A barátom néha kimegy külföldre pár napra. Ilyenkor esténként 1 órát biztosan hívásozunk. Megbeszéljük a napunkat, és rengeteget nevetünk is. Nem tudom. Jön magától.

Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem írogatunk napközben egymásnak minden percben. Van, hogy egyáltalán nem. Inkább megbeszéljük este.

2022. márc. 6. 03:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze az olyan dolgokon tudunk beszélni hogy mi történt vele az nap, hobbijaval is stb. Csak úgy ez után valahogy elfog a nincs semmi beszéd. Egyszerűen csak nem tudom ez mi, valahogy nem tudok megszólalni , csak hallgatnám őt ahogy ő is engem. Ismerjük már nagyon rég egymást . Azért írtam ki ,hogy tud e valaki segíteni.
2022. márc. 6. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Csinálj előtte egy kis vázlatot mint ha egy meetingre készülnél és meglátod a csaj csak ámulni fog.
2022. márc. 6. 12:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, csináltam már ilyent. És akkor beszéltünk sok dologról, én úgy értem, hogy miért nincs egyáltalán nekünk témánk? Amikor a barátom volt , sima barát akkor egyszerűen csak úgy beszéltünk meg minden, szó szerint minden hülyeségről, de amióta együtt vagyunk valahogy a hívás nekünk másabb. Egyszerűen nem nagyon tudunk megszólalni egymás közelében, valahogy zavarba jövünk olyankor:D vagy nem tudom pontosan, nyilvan tudunk beszélni, csak téma nincs. Hívás után pedig számtalan téma ugrik a fejemben hogy mit lehetne mondani. Van sorozat amirol szoktunk beszélgetni is .
2022. márc. 6. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:

De mikor élőben találkoztok akkor is ez van? Olyankor miről beszélgettek?

Ha fura érzés hívásozni, akkor kapcsoljátok be a kamerátokat is miközben beszéltek, és úgy hasonlóbb a szituáció ahhoz, mint mikor valóban élőben látjátok egymást. Ez lehet segít feloldódni, ha nem csak halljátok, de látjátok is egymást.

2022. márc. 6. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elfogytak a témák. Nem is ismeritek egymást igazán, az a kis chat meg telózás és a nyári talik nem erősítik a kapcsolatotokat túlságosan és a "milyen napod volt?" kérdés is unalmassá válik egy idő után. Közös élményeket kellene szereznetek, de ezeket csak személyesen lehet. Így egyre jobban elidegenedtek egymástól. Sajnos a vége az lesz, hogy valaki kikészül, belefásul ebbe az egészbe és lelép, mert ezt ebben a korban - meg a legtöbb esetben semmilyen korban - hosszú távon nagyon nehéz kibírni. Egyébként én, ha megoldható, akkor sosem megyek bele távkapcsolatba, mert ez a "már csak 6 hét és látjuk egymást" dolog nekem túl fájdalmas és kevés lenne, még akkor is, ha sokat telefonálunk vagy chatelünk. Távkapcsolatban a személyes talik sem tudnak igazán felhőtlenek lenni, mert rányomja a bélyegét az egészre, hogy megint búcsúzni kell, ki tudja mennyi időre és pár nap vagy akár pár óra alatt kell bepótolni azt, amit hetek alatt eltervezett az ember, persze az is megeshet a legtöbb esetben, hogy ki sem kelnek az ágyból. Szerintem 2 dolgot tehetsz: egyrészt kereshetsz egy másik lányt a közelben és a mostani lány idővel lehetne egy netes barát. Másrészt sokkal többször találkoztok és minél előbb összeköltöztök. Ha valamelyiket nem léped meg, akkor elveszíthetitek egymást.
2022. márc. 7. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, a távkapcsolatok nem működnek hosszútávon.
2022. márc. 10. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!