Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám folytatni a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Nem rég elkezdtem beszélni egy lánnyal, és egyszerűen már minden alapkérdést, információt megbeszéltünk egymással. Mindig visszakérdezett tőlem, jófej. De rengetegszer/nagyrészt az van hogy megbeszéltünk egy adott dolgot/témát és vége a beszélgetésnek, és mindig nekem kéne új dolgot/kérdést feltenni. És egyszerűen soha semmi nem jut eszembe + ahogy már mondtam minden ilyen alapdolgot megbeszéltem vele. Szerintem nem az van hogy nem akar velem beszélni, mivel tegnap direkt kiváncsi voltam hogyha most nem irok neki újat, akkor rám fog e írni, és hát rámirt. De egyszerűen ebbe beleőrülök. És olyat meg nem szeretek csinálni, hogy megbeszéltük pl azt hogy Te tudsz főzni amúgy? blalablablalal, és utána csak egy olyat kérdezek hogy Te amugy mit sportolsz? Ez olyan mintha valami robot lennek, es egyszeruen csak en kerdeznek tole.2021. okt. 29. 23:52
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor el kell terelni a beszélgetést valamilyen irányba. Pl. megkérdezed milyen volt a napja, mit csinált, ő csak mesél valamit, arról neked eszedbe juthat egy sztori, vagy mondjuk kikérheted a véleményét valamivel kapcsolatban. Példa: meséli, hogy ma csinált egy vegán sajttortát. Mondjuk neked erről eszedbe jut egy vicces sztori, hogy egyszer majdnem felrobbantottad a mikrót, mikor sajtot próbáltál olvasztani. Vagy éppenséggel megkérdezheted, hogy ő mit gondol a vegánokról, és a mindenmentes étkezésről stb. Felhozhatsz emlékeket, vagy viccesen megírod neki, hogy majd te is készítesz neki egyszer egy tortát, és megbeszélitek, hogy milyen legyen (képzeletbeli szituáció kidolgozása). Szóval rengeteg dologról lehet még beszélgetni, legyél kreatív:)
2/5 anonim válasza:
A meséltetés jó ötlet, rövid sztorikat felhozva pattogtatni a labdát ide-oda. Személyesebbé is teszi a beszélgetést sokkal.
Ezen kívül hatalmas dolgokat nem tudsz csinálni, mivel mindkét emberen múlik a társalgás. Leírás alapján te amit tudsz megteszel, az alap témákat is szövöd tovább és mélyíted, de nem partner benne a másik. Amit érzel normális, rengetegen nem tudnak értelmesen kommunikálni és megölik a beszélgetést. Sokszor lustaság, érdektelenség, több emberrel való egyidejű dumálás, játszmázás, multitasking, unalom, ostobaság és egyéb okok vannak mögötte.
Írkálás helyett valószínűleg érdemes lenne minél előbb találkozni, a közös élmények és hogy nem csak profilok vagytok is nagyban megdobja a kedvet.
3/5 anonim válasza:
Sokszor leírtam már, de azért neked is felvetem a "kérdezgetés" lehetőségét. Alapból egy játéknak lehet bekategorizálni, viszont egy nagyon izgalmas dologgá is átalakulhat, ha ügyesek vagytok. Annyi a lényeg, hogy felváltva kérdeztek egymástól dolgokat. Már az elején érdemes megszabadulni az átlagos kérdésektől, később pedig egyre merészebb kérdéseket tehettek fel egymásnak. Nagyon élvezetes játék lehet, ha elég ügyesek, merészek és kíváncsiak vagytok.:)
4/5 anonim válasza:
A hosszú ideig tartó írogatás nem célravezető.. mihamarabb próbálj vele összefutni személyesen. Nem kell, hogy randi legyen, csak valami időtöltés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!