Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tanulhatnék meg "csajoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanulhatnék meg "csajozni"?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretnék egy lányt, akivel lehetne foglalkoznom és ő is foglalkozna velem. Akivel éreztetni tudom, hogy fontos nekem és ő is érezteti ezt velem.

Külsőmmel nincs gond, teljesen igényes vagyok magamra. Egy kicsit az átlagból is kitűnök - reális alapokra helyezve mondom ezt, nem arrogánsan.

Egyetlen egy dolog a baj az egészben, hogy nincs egyetlen egy férfi sem az életemben (se tesó, se apa..) akinek feltehetném akárcsak a kérdéseim vagy kicsit segítenének, terelgetnének.

Bármiféle tipp, hogy hogyan indulhatnék el?

Egyetlenegy félelmem pedig az elutasítás.. de anélkül nem vihetem sikerre a dolgokat.

Leszeretném szögezni, hogy nem egyéjszakás kalandot szeretnék, hanem egy olyan lányt akivel többet is eltudnék képzelni.

18/f

2022. márc. 3. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni menj el mondjuk, akár ott is osszeszedhetsz egy lányt. sportolj, ott is. Tinder, badoo ezek.

Amugy nincs ennek szabalya, majd megtetszik valaki ha ez kölcsönös lehetőleg ne legyél vele egy tajparaszt mint a 18 éves fiúk tobbsege, hívd el találkozni, fizesd a kavejat pl. Aztán beszeljetek meg megegy talit, aztan majd alakul a tobbi.

De nem szabad erőltetni, a szerelem majd akkor jön amikor nem számítasz ra

2022. márc. 3. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz az elutasítástól, bele se kezdj. Lesz benne részed bőven, de ez ne szegje meg a kedved. A csajozást nem lehet könyvből megtanulni.
2022. márc. 3. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ezt lányként mondom neked, nincs erre bevált kézikönyv (sajnos). Ha nem csak a négy fal között ülsz, akkor előbb-utóbb belefutsz olyan lány(ok)ba is, aki(k)nek bejössz majd. Ha találsz egy lányt, aki tetszik, akkor próbálj meg minél többször a közelébe kerülni, beszélgess vele, ismerkedjetek meg. Az egyetlen dolog ami nehéz lehet, az a jelek felismerése, hogy mikor jössz be valakinek, és mikor nem. Figyeld a testbeszédet, az sokat elárul. Ha egy lány sokszor néz téged és mosolyog rád, akkor (persze ez nincs kőbe vésve) valószínűleg tetszel neki, legalábbis szimpatikusnak tart. Ilyenkor kell megragadni az alkalmat, és leszólítani. Sok sikert!:)
2022. márc. 3. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Úgy, hogy elfelejted ezt a mentalitást miszerint kell egy kézikönyv a csajozásra. Mondok egy példát: volt osztálytársam folyamat nézegetett ilyen "tutorial"-okat, hogyan kell csajt felszedni meg hogyan bánjon vele stb. Hát mondanom se kell azóta sem volt barátnője xD
2022. márc. 3. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

6 dolgot tehetsz, de még így sem garantált a siker és még így is sok csalódás érhet.

1. Elfelejted azt, hogy van egy lista, amit, ha kipipálsz, akkor az összes nő a lábaid előtt fog heverni. Nincs ilyen.

2. Elfelejted a kérdésed 2. mondatát.

3. Egészséges magabiztosság.

4. Humor.

5. Add önmagad!

6. Kerüld a sablonokat és a kliséket, azaz legyél spontán.

Persze ezek sem 100%-ban vezetnek eredményre, mert ehhez kell a lány is. Mindenki és minden szituáció más. Sok sikert.

2022. márc. 4. 15:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! Zöld pipát adtam mindenkinek.

5/5-ös válaszoló,

Miért felejtsem el a kérdésem 2. mondatát? Ebben mi a rossz?

2022. márc. 4. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy buliba. Ugyan kapcsolatot nehéz ott találni, de a közeledési pánik és az elutasítástól való félelem is legyőzhető egy ilyen helyen. Odamész egy csomó lányhoz, beszélgettek, táncoltok, ilyesmik. És igen, lesz egy csomó elutasítás is, de néhány után rá fogsz jönni, hogy nincs ebben semmi. Szedj magadra egy kis önbizalmat, utána minden szuper lesz.:)
2022. márc. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!