Hogyan tanulhatnék meg felnőttként jól beszélni angolul?
Figyelt kérdés
Nem csak a nyelvtant szeretném tudni, hanem jó lenne folyékonyan beszélni is. Ez a fő cél most. Iskolai keretek között 14 évet tanultam angolt. 3 éve olyan helyen dolgozom ahol nincs szükség nyelvtudásra, azelőtt az egyetemen pedig nem volt már nyelvi óra. Tökéletesen megértek bármit, de a beszéd nem az erősségem. Voltam már angol felsőfokú tanfolyamon is, de ez nyelvvizsgára készít fel, nekem meg fontosabb lenne, ha tudnék egybefüggően beszélni angolul. Tudnátok ajánlani tanfolyamot, módszert, bármit ami segíthet? Köszönöm :)2022. febr. 4. 07:40
1/2 anonim válasza:
Azért nem tudsz beszélni mert a tudásod nincs meg hozzá, vagy sokat tudsz passzívan (tehát megérted, de nem tudod használni) de nem tudod használni a tudást ami a fejedben van? Vagy félsz beszélni?
2/2 anonim válasza:
Elsőnek olvasd vissza az ilyen jellegű kérdéseket, mert rengeteg hasznos válasz született.
Ne legyél lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!