Hogyan tanulhatnék egyszerűbben történelem érettségire?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen megy a magolás, sokkal jobban megmaradnak az érdekes információk, vagy ha valamit filmben láttam.
Nincs valami egyszerűbb módja a felkészülésnek?
Olyanra gondolok, mint például, filmek, sorozatok, könyvek, amik elmagyarázzák a témát,de mégse olyan szárazan.
Ilyen módon is lehet tanulni rá?
Eléggé tartok tőle.
Jövőre lesz csak, de jobb lenne előbb neki kezdeni.
2022. jan. 26. 23:08
1/4 anonim válasza:
Dokumentumfilmeket nézz maximum vagy tematikus youtube videókat, mert a filmek/sorozatok történetei nem mindig felelnek meg a valóságnak.
2/4 anonim válasza:
Az emberek nagy része azért magolja a történelmet, mert gyenge a vizuális memóriája. Ez a filmek és a sorozatok miatt van.
Másrészt nem magolni kell a történelmet, hanem a kérdezés tudománya és az intelligencia tárgyak felöl megközelíteni.
3/4 anonim válasza:
YouTube tele van ilyen videokkal amiben több témát is elmesél, szemléltet, esetleg zanza tv. Én is így készültem rá.
4/4 anonim válasza:
ZANZA TV, a töri érettségik megmentője
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!