Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanar diák kapcsolat, lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanar diák kapcsolat, lehet köztük valami?

Figyelt kérdés

Hali! Végzős vagyok a gimiben. van egy lány osztalytarsam aki kicsit furán viselkedik a tori tanarunkkal. A tori tanar kb 30 éves lehet, volt felesége meg gyereke de mar elvalt, én nem mondanám hu de helyesnek de nem is ronda. Viszont észre vettem hogy egy lány osztalytarsunkkal mindig szemeznek egymással, sokat beszélgetnek, és sokat is leveleznek, ha bármi van mindig ő ir neki. És a tanár is tőle kérdez mindent. Mindig előre engedi meg volt hogy megfogta a vállát. Nem kivetelezik vele, mondjuk jól is tanul a lány de toribol sokat is készül mert nem szereti de igyis stabil negyes. A tanarunk multkor felejanlotta neki hogy felkesziti az érettségire meg nagyon gyorsan ingyen. Allandoan egymást nézik. Már többen is kiszurtak de mindig lezarja azzal h miert akarna börtönbe jutattni egy tanart és hogy csak szimplán jofej. Hát velünk nem ilyen jofej.

Kezdek gyanakodni

2022. márc. 3. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is van tanári diplomám, de én nem merek tanítani, mert nagyon nem bírnék magammal..

(Fiatalabbnak tippelnek a huszonéves csajok is, 35 vagyok)

2022. márc. 4. 17:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem ha mar van diplomad megerne. Nálunk ezen kívül semmi ilyen nem történt ez se biztos meg, jó nevű gimi. De nem hiszem hogy 35 evesen 18 evesekkel szeretnel kikezdeni, vagy esetleg altalanosba tanítani?
2022. márc. 4. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
18%
12: én nem kezdenék ki, de ha egy gimis 16 feletti kikezd velem, nem tudnék ellenállni.
2022. márc. 4. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!