Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanar diák kapcsolat, lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanar diák kapcsolat, lehet köztük valami?

Figyelt kérdés

Hali! Végzős vagyok a gimiben. van egy lány osztalytarsam aki kicsit furán viselkedik a tori tanarunkkal. A tori tanar kb 30 éves lehet, volt felesége meg gyereke de mar elvalt, én nem mondanám hu de helyesnek de nem is ronda. Viszont észre vettem hogy egy lány osztalytarsunkkal mindig szemeznek egymással, sokat beszélgetnek, és sokat is leveleznek, ha bármi van mindig ő ir neki. És a tanár is tőle kérdez mindent. Mindig előre engedi meg volt hogy megfogta a vállát. Nem kivetelezik vele, mondjuk jól is tanul a lány de toribol sokat is készül mert nem szereti de igyis stabil negyes. A tanarunk multkor felejanlotta neki hogy felkesziti az érettségire meg nagyon gyorsan ingyen. Allandoan egymást nézik. Már többen is kiszurtak de mindig lezarja azzal h miert akarna börtönbe jutattni egy tanart és hogy csak szimplán jofej. Hát velünk nem ilyen jofej.

Kezdek gyanakodni

2022. márc. 3. 16:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
19 éves a lany amugy. És nagyon szep is, okos is.volt egy nagyon helyes fiúja o is a suliba járt, de már szakítottak. Egyszer sírva jött be orara és az ora végén megkerte a tanar hogy maradjon bent meg egy kicsit akár vele beszélni. Más is volt már szomorú de nem akart vele beszelni soha
2022. márc. 3. 16:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet köztük valami, de ez nem tartozik rád egyáltalán. Ha most fogtok érettségizni, akkor kemény 3,5 hónapot kell kibírniuk, aztán minden probléma nélkül lehetnek nyíltan kapcsolatban.
2022. márc. 3. 16:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen persze tudom, nem is láttam még oket soha egyutt vagyis de egyszer együtt jöttek fel orara de valószínűleg ha együtt is vannak nem az iskolában mutatják ki. Csak olyan gyanús ez mostmar nekem. És ez csak identol lett ilyen,;mondjuk azelőtt barátja volt. De érdekelne velünk miert nem jofej, minket miert nem készít fel az erettsegire stb. De amíg nincs kézzel fogható bizonyitekunk ugyse tudunk semmit csinálni, anyukám momdta hogy szóljak az igazgatononek vagy majd o szól a lqny anyukájának, de hiába szol ha semmivel nem tudjuk bizonyítani
2022. márc. 3. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőnek van esze, ezért nem fognak bent olyasmit csinálni, amivel bajba sodorhatnák egymást. Sanszor, hogy van köztük valami, de addig úgysem fog kiderülni, ameddig a csaj nem érettségizett le.
2022. márc. 3. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarsz bárkinek szólni? Ha érettségi után lesznek együtt, az igazgatónak semmi köze hozzá, a lány anyja meg feltehetően megismeri majd a tanárt. Az érettségifelkészítés nyilván kötelessége a tanárnak órai kereteken belül, de ésszel belátható, hogy sem jogilag, sem emberileg nem kötelező neki minden diáknak magánórákat adni ingyen.

Kapaszkodj meg, én anno oroszórákat kaptam ingyen, mert látta bennem a tanárnő az érdeklődést. Lány vagyok, így hátsó szándék nem játszott be.

Szóval nektek sem picsogni, meg árulkodni kell, hanem szépen tanulni az érettségire.

2022. márc. 3. 16:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked sincs semmi közöd hozzá, anyának meg végképp nincs. Keressen magának egy pasit, aztán azzal foglalkozzon.
2022. márc. 3. 17:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöd hozzá. Egy.

Kettő. Láthatóan nem esnek túlzásba, tetszhetnek egymásnak, de ennyi. Majd érettségi után azt csinálnak amit akarnak.

De ehhez sincs semmi közöd. Miért ártod bele magad? Mi ez a gonosz nyomozgatás iránti vágy? Keress magadnak valakit, aki úgy néz rád, mint ők egymásra, ne hisztizz.

Mindettől függetlenül tanár vagyok, és elítélem a tanárokat akik saját diákkal kavarnak. Nálam is próbálkoztak már, és rendesen kellemetlen, nem szexi a helyzet. Annak ellenére, hogy a tini korosztállyal nincs bajom, ha nem házi nyúlról van szó.

2022. márc. 3. 17:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolso: milyen tanár vagy? Te is fiatal lehetsz ha nincs bajod a fiatal korosztollyal.

Amugy Nem vagyok benne biztos hogy a tanár kezdeményezett, mi úgy veltul hogy a szallagavato utan melegedtek el ennyire akkor láttam oket nevetni is, de lehet közös volt, lehet nincs is köztük semmi bár ezt kétlem. Nem akarok beleszolni de ugye írtam hogy amugy nem kivetelezik vele, de így még igen, velünk egyeltalan nem olyan jofej mint vele, sőt én bejeloltem öt facen és vissza se jelolt ő meg ismerőse, szóval nem értem. De sose beszélt arról hogy most lenne e baratja vagy valaki aki tetszik neki, szoval nem hiszem hogy valaha megtudjuk. Amúgy tavaly 2.felevtol tanít minket

2022. márc. 3. 19:18
 9/13 A kérdező kommentje:
A tanár se beszel a magánéletéről nekünk. Azt tudjuk hogy van egy 7 éves fia meg volt felesége de a felesegenel lakik a fia de joba vannak. viszont ilyat már láttunk hogy dolgotat kozbe a telefonját nyomkodta a padnal és a lány is azt nyomkodta mert o mar befejezte a dogat és beadta. Persze lehet véletlen
2022. márc. 3. 19:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Főleg egyetemen tanitok, de magán gimiben is kb 27-28 eves korom óta. Kaptam mar szerelmes leveltol cici foton at ezt azt diakoktol... ne hidd hogy olyam egyszeru. Foleg hogy tenyleg nincs bajom 16+ ismerkedessel. De te ne kattogj ezen, torodj a sajat eleteddel, nem kell figyelgetni, sem spekulalgatni, annyira proli.

2022. márc. 4. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!