Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon érdeklődik irántam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen észrevettem, hogy egy lány az osztályomból érdeklődik irántam. Tehát, azt látom, hogy mindig engem néz, elég sok órán, meg néha-néha megkérdezi, hogy nem csinálnánk-e meg a leckét. Ezek nem tudom, hogy jelentenek-e valamit, vagy nem? Ha van valami ötlet, tanács, azt szívesen várom!

2022. márc. 2. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Smacizd le hamar, bmielőtt más teszi meg.
2022. márc. 2. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele, csináljatok közös programokat sulin kívül. Már ha megakarod te is ismerni őt.
2022. márc. 2. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Ha szimpi, akkor ismerkedj vele.:)
2022. márc. 2. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
44%

✅ EMBER - ELSŐ KÉRDÉS !

✅ BEJÖN NEKED A CSAJ VAGY SEM ?

- MAJD CSAK EZUTÁN FOGUNK TUDNI - jó tanácsokat és jó válaszokat adni !

- Ezen infók nélkül nem fog menni !

2022. márc. 2. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán felhozhatnád neki azt hogy de nagyon jó lenne ha együtt csinálnátok a házikat meg ,közben tudnátok beszélgetni is :D (közelebb kerülhetnél hozzá)

Vagy hívd el sétálni vagy moziba vagy bárhova :)

A lényeg hogy ne legyél betoji :D

2022. márc. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.