Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác alapból nem érdeklődik irántam, és én kezdeményezek, abból lehet valami?
Nem igazán olyan helyzetben talalálkoztunk, ahol nagyon kötetlen ismerkedős a légkör, ezért mindkettőnknek természetes volt, hogy egymásra se néztünk, ahogy kb senki senkire.
De aztán elkezdtem észrevenni, a megnyilvánulása alapján, hogy érdekesnek találom, majd ezek után, elkezdtem figyelni rá és nagyon megtetszett.
De ő nyilvánvalóan nem vett észre engem. Emiatt esélytelennek érzem a dolgot, mert ha bejönnék neki nyilván legalább úgy nézne rám stb...
Viszont ami amellett szól, hogy megérné adni egy esélyt a dolognak, hogy iszonyúan hasonlítunk. (Nyilván felszínes ismeretség alapján, de szerintem sok lejön egy emberről így is.) Pl, hogy ugyanazokon a dolgokon nevetünk (ez furán hangzik), szinte ugyanazokat a könyveket olvassuk, filmeket nézzük, zenéket hallgatjuk stb, a stílusunk is nagyon hasonló, egy időben ugyanarra a programra jártunk, csak nem találkoztunk sose, a hobbink pedig konkrétan ugyanaz.
De személyesen alig beszéltünk, ő pedig nem tudja, hogy az ízlésünk megegyezik, mert én nagyon zárkózott vagyok és nem nyilvánulok meg annyit, emiatt, amíg ő róla kiderültek ezek a dolgok, rólam semmi.
Szóval, miután ez a srác rám sem néz, észre sem vesz, sosem bámul meg, nem kezdeményez, olyan vagyok neki mint bárki más... Szerintetek érdemes lenne egy kicsit ,,nyomulnom’’ rá? Vagy szerintetek mit kellene csinálnom? Hagyjam inkább?
Van bennem egy ilyen, hogy egy ilyen remek srácnak úgysem én jönnék be, ha megismerne akkor sem, nyilván van rengeteg lány ismerőse, aki ugyanazt nyújtja amit én csak ezerszer eredetibben, menőbben és jobban, és már nyilván valaki ilyen tetszik neki.
Plusz kérdésem lenne még, hogy ha kezdeményeznem kéne, azt hogyan tegyem? Mit mondjak, mit csináljak? Még sosem voltam ilyen helyzetben, nem vagyok túl merész, ezért sosem én kezdeményeztem...
Szóval légyszi segítsetek, nagyon jól jönnének a véleményeitek!
Köszi;)
17/L
Te is legyél nyitottabb szerintem, nyilvánulj meg többször, és észreveszi majd, hogy hasonlítotok, és lehet hogy még ő fog kezdeményezni. Vagy kezdeményezz beszélgetést valami semleges témáról, mosolyogj sokat, és legyél kedves vele. Ha gondolod írj, és segítek még :))
16l
Szerintem megpróbálhatnál nyitni a barátai felé,és ezáltal egyre inkább közelebb kerülnél hozzá. Magamból kiindulva, ha tetszik egy srác mindenkivel merek beszélni, csak vele nem, így ezt a "trükköt" szoktam alkalmazni. Ha haverkodsz a barátaival jó benyomást gyakorolhatsz rájuk ,ami által a kiszemelted is szembesülhet az igazi valóddal, és közvetlenebb, barátságosabb lehet veled.
Sok sikert a továbbiakban, és ne add fel könnyen! ☺ #girlpower
16/L
Ami jellemzőket leírtál magatokról, azok szerint sok a közös vonás. Jó jel. Igen, kezdeményezz Te! Érintsd meg a karját, vállát, simogasd meg a haját, "véletlenül" de nem észrevehetően lépj a lábára, aztán kérj elnézést, ekkor simítsd őt meg mondjad el, hogy "egyszer, régebben" neked hogyan fájt, amikor ráléptek a lábadra... Azt is meséld el, hogy egyszer úgy "odalökött" egy fiú az ajtónak, amikor egyszerre mentetek ki (mutasd meg, "hogyan lökött" az ajtónak, tehát kissé lökjed meg őt és mondd, hogy az ennél erősebb volt... Lényeg, hogy sokszor érj hozzá.
Ezzel azt is megválaszoltam, hogy hogyan kezdeményezz, hogyan érj hozzá az "áldozatodhoz". Főleg, ne légy kishitű, bízz önmagadban!
Sok sikert!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!