Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? Miért nem érdeklődik már irántam?
A srác 3 évvel idősebb, ő 16 én pedig 13 vagyok.
Ősszel elmentünk külföldre egy kisebb csoporttal ( 11-en voltunk ) , akkor odajött beszélgetni, kedves volt , érdeklődött, szóval azt hittem van nála esélyem. Többször a nevemen szólított, elvörösödött stb.
Azutáni héten is találkoztunk, akkor is rám mosolygott , bókolt meg minden.
Az utóbbi időben viszont szinte hihetetlen,hogy mennyire lesz*R.
Ezek a találkozások általában csak fél percesek vagy annyi se , mivel az óráink egymás után vannak , de csak heti egyszer - kétszer.
Mikor belépek a terembe ő kimegy anélkül hogy koszonne vagy rám nézne.
Tegnapelőtt próbán ő is ott volt, de akkor is egyszerűen teljesen atnezett rajtam, sőt amikor már csak ketten voltunk a teremben kiment az ajtón köszönés nélkül ( azután végül behajolt és elköszönt de látszott rajta hogy teljesen megfeledkezett arról hogy ott vagyok )
Ráadásul ha ez nem lenne elég van egy lány , akivel egy suliba jár meg együtt van órájuk és a múltkori próbán vettem észre hogy hogy néz rá . Szinte csodálattal. Csillog a szeme ,mosolyog és azt mondta a lánynak hogy ' rád mindig lehet számítani '
Egyszóval szinte 100% hogy tetszik neki :))
Tudni kell a fiúról, hogy rendes, nem az a típus aki szórakozna egy lánnyal...
Bocsánat ha hosszú lett
Miért változott meg a véleménye rólam ennyire ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!