Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti utaznátok 3+ órát egy frissen megismert személyért, ha nem akartok tőle semmi komolyat?
Figyelt kérdés
Utaznátok 3+ órát egy szűk hete megismert emberért, ha őt csak barátnak tekintenétek és nem akarnátok vele komoly kapcsolatot? (Szexről itt most szó sincs.)2022. febr. 27. 10:04
2/14 anonim válasza:
Ha randi lenne akkor simán, de egy friss baráti találkozás miatt kizárt.
3/14 anonim válasza:
Nem igazán, ha nagyon szeretnétek találkozni inkább találkozzatok fél úton.
5/14 anonim válasza:
Simán, függően attól, hogy hol van a hely. Alapvetően a randizás lényege az ismerkedés és nem az akarás. Én sosem megyek fix szándékkal, kivéve ha ezt már előtte tisztáztuk. Lesz, ami lesz, ha nem jön össze, akkor nem jött össze. Előfordul az ilyesmi.
6/14 anonim válasza:
Lehet hogy igen, nem minden kapcsolat, b..ással kezdődik.
29f
7/14 anonim válasza:
Találkozás nélkül nehéz eldönteni, hogy akarok-e komolyat.
8/14 anonim válasza:
Igen, de ahhoz kb. legjobb ellenkező nemű barátoknak kéne lennünk.
9/14 anonim válasza:
#8 vagyok:
Hozzáteszem utóiratként, hogy úgy pedig csak és kizárólag akkor, ha egyedülálló vagyok, márpedig most nem vagyok az. Illetve az utazás már csak azért sem gond nekem, mert napi (azaz oda-vissza) 3,5-4 órát ingázom iskolába. 17/F
10/14 anonim válasza:
Nem, minek? Találkozzunk középen friss barátokként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!