Mit gondoltok MZP személyéről? tényleg az, akinek gondoljátok?
Én a SAJÁT véleményem mondom;
Egy egoista nagyképű ember, akit ismeretlenül isteníteni kezdtek, erre számtalan komoly politikai hibát követett el.
Tehát alkalmatlan politikusnak is....
Amúgy vicces, hogy a sok hirtelen Márki Zay hívő mikor jön rá, hogy pontosan ő lesz az, akik totálisan szétveri az ellenzéki Összefogást, és annak esélyét jövőre!!
Én a SAJÁT véleményem mondom, ahogy más is:
Márki-Zay Pétertől azért tarthatnak egyesek, mert egy jóképességű és lényeglátású ember már egyszer rossz útra tért. Ha nem lenne egyértelmű: O.V. Ez nem Máki-Zay fóbia, ez Orbán-rettegés.
Én is a SAJÁT véleményem mondom:
Nem érdekel, milyen ember, a NER-nek legyen vége. Mindegy ki nyer, mindenképpen az Összefogásra fogok szavazni. Másodlagos, hogy FGYA lett volna a miniszterelnök vagy Dobrev.
MZP csak egy érdekember... Érdekes hogy azzal senkinek nincs semmi baja, hogy a nógrádi fideszessel találkozgat, vagy éppen az mszp-s botkával.
Vagy a rengeteg megcáfolt hazugsággal amit terjeszt a MH-ról is,nem is értem azokat az embereket akik képesek egy ilyenre vagy dobrevre leszavazni. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!