Mi a véleményetek Puzsér Róbert személyéről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 18:44
1/12 anonim válasza:
Nem feltétlen értek vele mindenben egyet, de van egy csomó eléggé előremutató gondolata a világról, meg csomó olyan témát hoz a felszínre, amit már rég óta tud mindenki, de nyilvánosan senki nem hajlandó róla beszélni. Szóval inkább szimpatikus, mint nem.
2/12 anonim válasza:
Hát neki is meg kell élnie valamiből, ő ezt találta ki megélhetési forrásnak.
3/12 anonim válasza:
Nyilván nem egy atom fizikus, de egy csomó polgári pert megnyert újgazdagokkal szemben, ami azért tükrözi, hogy amibe beleáll, arról nem feltétlenül beszél hülyeségeket.
4/12 anonim válasza:
Mint ha a kőkorszakból csöppent volna ide (már csak a bunkósbot hiányzik a kezéből). Másrészt viszont olvasott és intelligens, érdemes odafigyelni arra, amit mond. Gyakran egyetértek vele, de még gyakrabban nem. Ami nagyon zavaró, az a tudálékoskodása olyan témákban is, amelyekhez nem ért.
5/12 anonim válasza:
Nem nem annyira nyúlósan, hosszan, szofisztikáltan beszélne, akkor el tudnám fogadni a mondanivalóját. Ezzel b*a el teljesen az egészet.
6/12 anonim válasza:
Amit mond és csinál az szimpatikus. Ahogy előadja az meg borzasztóan irritáló. Kb ugyanaz, mint Csernus. Tényleg okos dolgokat mondanak, de mindkettőre ráborítanám az asztalt személyesen.
8/12 anonim válasza:
Szószaporító, műveletlen, szellemi szélhámos. Abból él.
9/12 anonim válasza:
Szerintem próbál mindig a realitás sávjában maradni és baromi jól érvel. Azt nem szeretem mikor nyomatékosítás céljával túlordibálja a vitapartnerét, illetve gúnyosan szipog és próbálja visszatartani a nevetés amikor nem ért egyet. (Nekem ez jön le)
10/12 anonim válasza:
Okos,meg kell hagyni.Néha túlzásba viszi az elemzést,kritizálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!