Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magamra hívni egy 12.-es srác figyelmét?
Sziasztok!
Bejön egy 12.-es srác az iskolámból (nem vagyok belé szerelmes, csupán "érdekesnek" találom, és szívesen megismerném), de az a baj, hogy én csak kilencedikes vagyok. A 12.-es fiúk pedig nem hiszen, hogy épp a 9.-esekre buknak.
Sajnos még nem volt szerencsém beszélgetni vele, csupán a folyosón szoktam néha-néha látni.
Random hozzászólni vagy ráírni nem nagyon szeretnék, mert ha belegondolok, hogy én mit gondolnék akkor, ha egy ismeretlen srác leszólítana, hát biztos furcsának találnám...
Nem látok rá nagy esélyt, hogy bármikor is lesz esélyem beszélgetni vele vagy legalább magamra vonni a figyelmét, de ha valakinek van valami normális ötlete, vagy hasonló cipőben jár, azt szívesen meghallgatom :)
Kedves 5. válaszoló
Ezt a kérdést kinek címezted...
Kedves 6. válaszoló
Igazából, ha jól tudom kb. csak két év van köztünk, mert ő 2004-es én pedig 2006-os vagyok, szóval a korkülünbség még nem is olyan nagy :)
Kedves 7. válaszoló
Így hirtelen a semmiből nem szeretnék ráköszönni (főleg, hogy a keresztnevét igazából nem is kéne tudnom XD), de ki tudja, még lehet, hogy egyszer megteszem...
Kedved 8. válaszoló
Ez tényleg jó taktikának tűnik :)
Ezentúl megpróbálom még jobban megfigyelni.
Kedves 9. válaszoló
Nem hiszem, hogy ő olyan srác lenne, aki a "könnyű prédakat" keresi, és nem is áll szándékomban úgy magamra hívni a figyelmet, hogy utcasarki nőként öltözködöm.
"Egyébként meg simán odamehetsz hozzá, ha végzős akkor talán kérdezhetnél az iskolárol , diákokról vagy a tanárokrol. Mivel már végzős így fixen sokat tud mindenről."
Ez lehet bejövő volna mondjuk év elején, de már kb. fél éve olajárak, és ennyi idő alatt már szerintem eléggé ki lehet ismerni az iskolát, illetve nagyjából a tanárokat.
"A legtöbb srác meg alapból nagyon szeret lányoknak segíteni mivel így vagyunk programozva😂😂"
Viszont ezt jó hallani :)
Kedves 10. válaszoló
"Addig nem tudhatod, hogy van-e esélyed, ameddig nem próbálkozol nála."
Ebben nagyon igazad van, és jobban belegondolva, ha nem jönne össze a dolog, csupán csak fél évig égne a képem, az pedig nem olyan vészes XD
Az iskoláról nem nagyon tudom, hogy mit kérdezhetnék..., de más kérdéseket próbálok majd kitalálni :)
Köszönöm szépen minden válaszolónak a hasznos tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!