Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magamra hívni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám magamra hívni egy 12.-es srác figyelmét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bejön egy 12.-es srác az iskolámból (nem vagyok belé szerelmes, csupán "érdekesnek" találom, és szívesen megismerném), de az a baj, hogy én csak kilencedikes vagyok. A 12.-es fiúk pedig nem hiszen, hogy épp a 9.-esekre buknak.

Sajnos még nem volt szerencsém beszélgetni vele, csupán a folyosón szoktam néha-néha látni.

Random hozzászólni vagy ráírni nem nagyon szeretnék, mert ha belegondolok, hogy én mit gondolnék akkor, ha egy ismeretlen srác leszólítana, hát biztos furcsának találnám...

Nem látok rá nagy esélyt, hogy bármikor is lesz esélyem beszélgetni vele vagy legalább magamra vonni a figyelmét, de ha valakinek van valami normális ötlete, vagy hasonló cipőben jár, azt szívesen meghallgatom :)

#12.-es srác #gimis crush
2022. febr. 23. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Ha egyedül van menny oda hozzá, pl látom egyedül vagy, hogy telik a napod? Vagy valami, én mondjuk akárhányszor odamentem, randiztam, minden alkalommal a nevetés jött rám...nem volt akadály. Szerintem még még is könnyítette, mert mondtam is amit gondolok. (;

Ma már 20 éves vagyok, de még mindig ilyen mosolygós:))

2022. febr. 23. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Függ a sráctól is.

Hozzám odajöhetett bárki beszélgetni, ha ismertem ha nem. Mindenkivel kedves voltam. Én is voltam 12.es, sőt 13.os is, nem jelentett volna gondot egy 9.es lány, ha egyszer szimpatikus.

Volt is hasonló jellegű kapcsolatom.

2022. febr. 23. 18:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es válaszoló!

Köszönöm válaszod.

Jobban belegondolva tényleg van olyan alkalom, mikor egyedül szokott álldogálni.

Ha még ebben a hátralevő néhány hónapban sikerül összeszednem a bátorságom, lehet hozzászólok :)

2022. febr. 23. 19:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Neked is köszönöm válaszod.

Az a baj, hogy tényleg nem ismerem, ezért nem tudom, hogy ő hogyan reagálna.

De egyébként ez biztatóan hangzik:

"Én is voltam 12.es, sőt 13.os is, nem jelentett volna gondot egy 9.es lány, ha egyszer szimpatikus."

:)

2022. febr. 23. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Pedofil vagy?
2022. febr. 23. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Retard vagy? :D

Op

Egyebkent egyaltalan nem gaz, nagyobb korkulonbseggel is vannak kapcsolatok ebben a korban is. De embere valogatja.

2022. febr. 23. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Először csak köszönj neki, ha elmész mellette úgy, hogy a keresztnevén szólítod. Egy pár alkalom után, ha felkeltetted az érdeklődését, akkor ő is vissza fog köszönni. Ezután valami ürüggyel szólhatsz hozzá, kérdezz meg valamit, kérdd meg valamire, mondd, hogy segítsen valamiben, vagy esetleg kérj kölcsön tőle egy minimális dolgot vagy pár száz forintot stb. Azután már menni kell a dolognak.
2022. febr. 23. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Figyeld meg amúgy az jo taktik. Mondjuk látsz rajta egy olyan kulcstartot, pólót amit ismersz, akkor már is van 1 téma amiről elkezdhetsz vele beszélni :)
2022. febr. 23. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Arra vigyázz nehogy könnyű falatnak nézzen ( szexuálisan). Nálunk már a tizedikesek is úgy voltak a 9. Es lányokkal ,hogy hú jött új préda, velük könnyű lesz mert bejön nekik ,hogy “ nagyobbak “vagyunk ( és legtöbb esetben tényleg könnyű dolguk volt). Egyébként meg simán odamehetsz hozzá, ha végzős akkor talán kérdezhetnél az iskolárol , diákokról vagy a tanárokrol. Mivel már végzős így fixen sokat tud mindenről. A legtöbb srác meg alapból nagyon szeret lányoknak segíteni mivel így vagyunk programozva😂😂
2022. febr. 24. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Addig nem tudhatod, hogy van-e esélyed, ameddig nem próbálkozol nála. Ötletként pedig azt tudnám felhozni, hogy írj rá (vagy kérdezz rá élőben) olyan dolgokra, amiket ő már ismer a suliban. Bármilyen téma lehet, hiszen ő mindent ismer már.
2022. febr. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!