Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek a barátnőtök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek a barátnőtök "rajongóit"?

Figyelt kérdés

Barátnőm van, hogy rak ki képet instán, vagy snapchaten küld és akkor megkapja/látja több srác is, amivel semmi gond szerintem, teljesen átlagos edzős, vagy sima képek, mikor van bőven önbizalma, mutatja magát. Snapchat kicsit irritál, szerintem nem kéne ott mindenkinek küldenie, de mindegy. Viszont van, hogy ilyenkor betalálják, talán a sima dicséret még mehet is neki, dekoratív nő.

Na de mikor jönnek a merészebb "úriemberek" a felpróbálnálak, fektetnélek és egyéb szexuális utalásos szöveggel, az több a soknál szerintem. Néha látni szoktam, de biztos van amit barátnőm nem mond el. Elvileg tiltja őket utána, de van akit nekem kell elküldeni a faxba. Kinél hogy működik ez? Mi üti ki a mércét? Hogyan kezelitek? Nyilván a szöveges visszavagas után kicsit mentálisan is rendezni kell magamban, hogy gyökerek mennek a csajomra

2022. febr. 21. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Én is azon gondolkodtam, hogy miért posztol ilyeneket, ha ez az eredmény...
2022. febr. 22. 07:03
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Miért rak ki ilyen képeket egyáltalán? Főleg, hogy tudja, fognak kéretlen üzenetek érkezni rá. Na? Miért? Szerinted?

Letiltja őket. Persze.

Nagyon naív vagy.

Mond meg neki, hogy ne rakjon ki ilyen képeket, és akkor nem fognak ilyen "úriemberek" írkálni neki. Kíváncsi lennék a reakciójára.

Nem ezek a srácok a gyökerek. Ha egy lány ilyen képet rak ki, akkor az felhívás keringőre.

2022. febr. 22. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

A lány azért ne csináljon valamit, mert a pasik nem normális kommenteket hagynak? Nagyon jó...

Ha minden nő befejezné a posztolást az ilyen kommentek láttán , nem lenne egy nő sem az Instagramon.

Tetszhetnek neki a kedves szavak és a pozitív megerősítés, de ezek nem azok. De a normális reakció tiltani ezeket, nem pedig az egész profilját lekorlátozni emiatt.

Kedves férfiak, ha meg vagytok győződve arról, hogy a barátnőtök egy ekkora paraszttal megcsalna titetek, az nem csak a lányt minősíti, hanem titeket is elég rendesen. Mit adtok abba a kapcsolatba, hogy egy darab “megd.gnálak” komment után a kommentelő tűnik szerintetek a jobb választásnak?!

2022. febr. 22. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

A 12es meg tipikusan az a gyökér, aki ilyeneket kommentel idegen lányok fotói alá😂

Mert “felhívták keringőre”

2022. febr. 22. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Barátnőm modell. Ehhez hozzátartozik, hogy fehérneműs képeket is posztol, ha a kampány amiben éppen szerepel azt kívánja. A sok incel nála is minden képet végig írogat . Zavar, de csak az, hogy ezek a “férfiak” mit képzelnek magukról. A barátnőmnek se tetszik, de nem tudja mindet tiltani sem, így a legtöbbet csak ignorálja. A kapcsolatunkra ez nem hat negatívan, mert ennyire nem vagyok önbizalom hiányos, hogy azt higgyem van esélyük egy percig is 😃
2022. febr. 22. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
#13 igen mindig a férfi a hibás, tipikus feminaci vagy 0 intelligenciaval. Csak közel erotikus posztokat lehet kitenni ha lány vagy? Főleg ha van barátod? Iszonyat tiszteletlen, nem aza kérdés, hogy nem tehet semmit. De ha van barátod legalább tiszteld meg, hogy nem közel pucér képeket raksz ki pár 100 likert.
2022. febr. 23. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

“ teljesen átlagos edzős, vagy sima képek“

A kérdező ezt írta, te milyen közel pucér, erotikus képekről beszélsz haver? 😂😂

2022. febr. 23. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
“ igen mindig a férfi a hibás, ” férfiak hagyják ezeket a kommenteket, könyörgöm😀 nehogy már ez legyen a normális viselkedés. De utána meg a lány a hibás mert ki mert rakni egy képet, na ki is hibáztatja itt oktalanul a másik nemet?!😉
2022. febr. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!