Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök nagyon pattanásos, heges arcú lenne mutatkoznátok vele?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 10:32
1/7 anonim válasza:
Ha megfordul a fejedben ez a gondolat egyáltalán miért a barátnőd? Én nagyon rosszul érezném magam, ha a barátom nem akarna mutatkozni velem. A pattanásos bőr egy állapot, lehet és kellene is kezelni. Valószínűleg ki is fogja nőni. Ha ennyire zavar próbálj meg vele beszélni, hogy szerinted sokkal jobb lenne a saját érdekében is, ha felkeresne kozmetikust, bőrgyógyászt, és megfelelő kezelést kapna az arcbőre. Gyanítom ő is szenved tőle szegény, nem biztos, hogy jól esne neki ha még a barátja is megalázná miatta. (Ha nem akarsz vele mutatkozni az szerintem már bőven annak számít)
2/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.
2021. dec. 29. 10:57
3/7 anonim válasza:
Akkor más a helyzet. :) Ha a barátnője vagy valakinek nem kellene, hogy ez problémát okozzon. Legalábbis én biztosan nem állnék szóba olyan fiúval, aki szégyell engem.
4/7 anonim válasza:
Ha összejöttünk, akkor az mutatja hogy ezek nem érdekelnek. De őszintén szólva, ha idegenként látnálak az utcán, egyáltalán nem foglalkoztatna ez (ha srácról lenne szó, akkor se).
5/7 anonim válasza:
Horhatsz fátylat vagy burkát (amiből csak a szemed látszik ki). Esetleg olyan maszkot, amit a rablók használnak, hogy ne ismerjék fel őket.
6/7 anonim válasza:
Régen rossz ha már nem a személyisége miatt szereted őt.
7/7 anonim válasza:
Lány vagyok én is, s sajnos nekem is ilyen az arcom.
Szégyelltem is magam miatta, meg idegesített is.
Viszont szerencsére azért voltak parjaim, s mutatkoztak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!