Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek a barátnőtök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek a barátnőtök "rajongóit"?

Figyelt kérdés

Barátnőm van, hogy rak ki képet instán, vagy snapchaten küld és akkor megkapja/látja több srác is, amivel semmi gond szerintem, teljesen átlagos edzős, vagy sima képek, mikor van bőven önbizalma, mutatja magát. Snapchat kicsit irritál, szerintem nem kéne ott mindenkinek küldenie, de mindegy. Viszont van, hogy ilyenkor betalálják, talán a sima dicséret még mehet is neki, dekoratív nő.

Na de mikor jönnek a merészebb "úriemberek" a felpróbálnálak, fektetnélek és egyéb szexuális utalásos szöveggel, az több a soknál szerintem. Néha látni szoktam, de biztos van amit barátnőm nem mond el. Elvileg tiltja őket utána, de van akit nekem kell elküldeni a faxba. Kinél hogy működik ez? Mi üti ki a mércét? Hogyan kezelitek? Nyilván a szöveges visszavagas után kicsit mentálisan is rendezni kell magamban, hogy gyökerek mennek a csajomra

2022. febr. 21. 22:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Hol érdekeljen a sok gyökér, aki neten csorgatja a nyálát? Tudod mikor foglalkoznék velük. Biztos nagyon sok esélyük van amúgy is azokkal a szövegekkel, mint pl. hogy szúrnák.

A barátnőmre bíznám ezeket; ő rakja ki a képeket, ő engedélyezi minden baromnak a hozzászólásokat, sepregesse őket akkor.

Ha csak 1x mondaná hogy valamelyikükkel elkezdett beszélgetni, már szakítanék is.

2022. febr. 21. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
Amíg ő menedzseli a rajongókat, addig én elvagyok a kis szopóslánykáimmal akikről ő nem tud 😊
2022. febr. 21. 23:18
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Alapból nem járnék olyannal aki folyamatosan mutogatja magát. Ha meg rástartol valaki, akkor meg tolunk egy mérkőzés low-kick szabály rendszerben.
2022. febr. 21. 23:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm gyűlöli az ilyen srácokat, akik írkálnak neki, szóval én nem aggódok emiatt. Illetve teljesen meg is bízok benne.
2022. febr. 21. 23:37
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Volt ilyen csajom...de igazából nem is az zavart hogy irkálnak neki, hanem hogy tetszett is neki a dolog. De egy szakad k..va volt így utólag :D ha most lenne ez szerintem le sem szarnám.

Egyébként meg nem jövök össze sajnos vagy szerencsére olyan nagyon népszerű csajokkal :D akiknek 4000 like-van istán már csak azért sem mert nem akarok féltékenységi rohamokat kapni...meg ha véletlenül rá megyek egy üzenetre más farkát nézegetni.

2022. febr. 21. 23:56
 6/18 anonim ***** válasza:
7%

✅ Rakj ki nekik a barátnőd posztja alá egy képet (vagy a kommentek alá - ami szúrja a szemed !), amikor a barátnődet átkarolva csókolod .

✅ De a fél szemmel a kamerába nézve.De jó mélyen nézz a kamerába!Mintha nekik üzennéd ezt!

🔞 [link]

2022. febr. 22. 00:57
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
Sajna ez rip kapcsolat lesz valószínű. Az ilyen csaj biztos nem tiltja ezeket mert számára ez jó érzés, hogy írnak neki bokolnak neki. Aztán ebből lesz az, hogy egy "helyes" pasival elkezd írogatni és abból lesz több és vége.
2022. febr. 22. 03:25
 8/18 anonim ***** válasza:
63%

#7.) Akkor a Kérdezőnek kell csinálnia egy jópár helyes arcú kamuprofilt :)

❤️ És jól megleckéztetni a barátnőt, hogy egy életre elmenjen a kedve az insta-írogatós helyes arcú srácoktól :3

2022. febr. 22. 03:29
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha a nődnek ez nem tetszene nem csinálná. De mivel tetszik neki az ego boost ezért csinálja. Akinek tényleg van önbizalma annak nem kell semmit sem küldenie vagy posztolgatnia.

Volt média függő ismerősöm. Ha össze is jöttem volna vele tuti mindig azon agyaltam volna, hogy most kivel beszélget a szexről.

A barátnőd meg naív ha azt hiszi egy edzős kép után, hogy a pasik biztos azért írnak rá, mert milyen művelt.

2022. febr. 22. 06:06
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
A barátnődön gondolkodj el, hogy miért tesz ki magáról ilyen képeket. És most komolyan: te oltogatod a ráíró pasikat? Miért nem ő? Ja, mert neki bejön, ha tetszik! Különben nem csinálná. Nem olyan nagy baj ez.
2022. febr. 22. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!