Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni a gátlásomat ?
Röviden a lényeg, van egy lány aki tetszik egy ideje, és nagyon nagy eséllyel én is neki.
A probléma ott kezdődik, hogy meglett volna korábban a lehetőség, hogy oda menjek de egyszerűen nem tudok. Olyan szituban egyszerűen a szívem a torkomban dobog, illetve picit furán érzem magam.
Ha meglátom a suliban, baráti társaság mellett is furábban viselkedek, amit már megkaptam, hogy mi ütött belém.
A gondom másik forrása az, hogy nem ismerem a lányt, nem tudok érdeklődési kört, stb ... így nem igen tudom, hogy mivel szólítsam meg.
Gondolkoztam azon is, hogy bejelölöm és ott írok neki, de egyszerűen ahhoz sincs bátorságom. Ha eljutnék oda hogy bejelölöm akkor a fent említett dolog előjön, hogy mégis mit kéne írnom ...
Szóval a kérdésem, hogyan tudnám ezt a gátat leküzdeni és eljutni oda, hogy felvegyem vele a kapcsolatot ? Illetve egy esetleges leszólítás/üzenet példát is kérhetnék ?
Egyre inkább kezdem elveszíteni a reményt, hogy ebből bármi is lehetne. :/
Előre is köszönöm a válaszokat! 🥺
✅ És ha írnál neki egy levelet ?
✅ És megkérnél egy kis pisist, hogy egy ezresért adja oda neki ?
✅ Persze, hogy mit írsz a levélbe azt rád bízom, én mondjuk azt csinálnám, hogy írnák neki egy szívmelengető levelet, és aláírásnak egy titokzatos INSTA elérhetőséget, amin ha akar (és nyitott egy kapcsolatra) - akkor ott folytathatnátok.
❤️ IMÁDNI FOGJA !
Iskolapszichológus is segíthet. (Bár én anno nő létemre viszonylag könnyen kezdeményeztem a kissrácoknál - egyszer az oviban, egyszer általános iskolában.)
Volt olyan is, hogy több fiú "csapatostól" próbált udvarolni, és egy konkrétan "csapta a szelet", 15 éves koromban, de akkor unott arckifejezéssel legyintettem minden esetben. Szegény hoppon maradt.
Esetleg a családsegítő szolgálathoz elmész, hogyan küzdd le a félénkségedet? Ott is szakemberek - szociális munkások - tudnak segíteni.
Esetleg közvetítsen egymásik ifjú hölgy. Talán csak nem félsz az összes lánytól egyszerre? Nem szoktak harapni, legfeljebb gúnyolódni. Azzal meg ne törődj egy életen át. Mindig minden nem sikerülhet, nem lesz ott a világvége abban a pillanatban.
Köszönöm a válaszokat!
1-es, hát azóta gondolkozok kérdésedre a válaszra de nem tudnék semmit válaszul adni. Talán attól, hogy ő lenne az első, hihetetlenül hangozhat de én 17 éven keresztül 1-2 fellángoláson kívül, nem igen éreztem ilyet.
4-es, Köszönöm, talán ott van a probléma forrása, hogy nagyon túlgondoltam ezt a megszólítást. Napokig gondolkoztam azon, hogy mi lehetne a tökéles szöveg, annyira, hogy napokon keresztül stresszeltem magam eredmény nélkül, ami szintúgy előjött a viselkedésemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!