Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-18 közötti lányok mi az amit igényelnek, ami nekik imponáló?
10-es biztos van olyan, akinek a "nagy duma" imponál, különben nem lenne mindenki ebben a hitben, de engem lányként az fog meg, ha a srác megnyílik előttem, mert emiatt úgy érzem, "különleges" vagyok. Nekem nem fontos a márka (ezeket már a kérdezőnek írom), hanem az ápoltság, és hogy jóp álljon neki amit hord, ne azért legyen rajta, mert drága. Mondják, hogy a pénz nem boldogít, én azt mondom, nem a pénz teszi az embert. Talán van is valami hasonló közmondás...
Szóval add magadat, legyél határozott, és akkor bárkinek megtetszhetsz. Erre a BMWs hülyeségre én meg azt tudom mondani, amit a 9-es.
Tessék, egy link:
Bár nem minden pontjával értek egyet, mert azért egy kicsit ez is emberfüggő, a lényeg az ez.
Jó olvaskadást, remélem elmúlik tőle az előítéleted!
L
Nekem bejön, ha egy fiú focizik a korosztályomból. Nem azért, mert ettől hű-de-menő lett, hanem mert én nagyon szeretem a focit, és ez pl megadhatja egy beszélgetések, közös programok alapját.
Nem érdekel a pénze, az autója, nem azzal szeretnék járni, hanem vele.
Személyiségileg szeretem a ha szórakoztató, vicces, okos, de nem könyvmoly, és nem is tudálékos, vagy nagyon szorgalmas. Fontos, hogy szinte bármiről tudjak vele beszélgetni, szenvedélyes legyen, és számomra izgalmas. Könnyen tudjon beszélni, ne legyen görcsölős, valamennyire hasonlítsunk egymásra, de ne teljesen. Szeresse a kalandokat, legyen bátor, keresse az izgalmat, a lényeg, hogy ragadjon meg valami a személyiségében. Ne káromkodjon feleslegesen, csak ha a helyzet indokolja, akkor se túlzottan vulgárisan. Ami a külsőt illeti, legyen tüsinél kicsit hosszabb, de ne hosszú haja, a színe mindegy, csak ne puha és szép legyen. A szeme kék, zöld, vagy szürke, esetleg ezek keveréke. A centrális heterokrómia előny. Az arca legyen szép, ne legyen rajta felesleg, de ne csak csontból és bőrből álljon, és ne is legyen túlgyúrt. Ne legyen alacsonyabb nálam (167cm), de ne is legyen 2 méter feletti.
A legfontosabb nekem a szem, utána a személyiség. Ha ezek megvannak, a kisebb hibák elmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!