Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14-18 közötti lányok mi az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-18 közötti lányok mi az amit igényelnek, ami nekik imponáló?

Figyelt kérdés
Eddig kb azt láttam hogy tizenéves göndör focista gyerekek, a 20 éves lerugott BMW-vel, de azok nagyon. 19f
2022. febr. 19. 19:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Biztos van egy réteg, akiknek ez jön be, de azok kb. a plázacica kategória. Na most, én az ilyen lányokkal alapból se kezdek, és szerencsére ők se velem. A normális lányok pedig pont leszarják, hogy göndör hajad van-e, hogy milyen autód van, hogy mit sportolsz, és a hasonló kirakat dolgokat. Mindenkinek más az imponáló, nem lehet egy egységes sablont ráhúzni a lányokra. Egyetlen dolog amit tehetsz, hogy figyeled, hogy az olyan stílusú lányoknál, akik neked bejönnek, mivel lehet egy-egy jó pontot szerezni, ami tőled sem túlzottan távol álló. Vagy csak szimplán adod önmagad, és nem próbálsz meg számodra idegen módon viselkedni
2022. febr. 19. 20:27
 2/16 anonim válasza:
57%
Nekem kifejezetten nem jön be a spagetti haj, a feszülős farmernaci meg az air force kombó. Inkább az e-boyok(oversize pulcsi naci, gyűrű, nyaklánc fülbevaló)
2022. febr. 19. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

hogyha mer őszinte és önmaga lenni, jól bánik az állatokkal (és emberekkel -> nem érzéketlen), elfogadó. szerintem ezek a legfontosabb dolgok között vannak, nálam biztosan

L

2022. febr. 19. 21:29
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Teljes mértékben az, amit az egyes ír.

Nekem lányként az a fontos, ahogy viselkedik, hogy ne egy kirakatsrác legyen, engem ne csak mutogatni akarjon a haverjainak, vagy éppen ne szégyelje a kapcsolatunkat, érdekelje amit mondok, figyeljen rám, értse és jegyezze meg az apróbb dolgokat is, amik nagyobb jelentőségűek lehetnek...

Tehát nekem a belső a legfontosaabb, bármennyire is mondják, hogy ugyan már, a külső is.

Nekem az nem mérvadó, lehet göndör, felnyírt hajú, szőke, barna, fekete, alacsony magas, szemüveges, menő, izmos, kicsit teltebb, tök mindegy, csak számíthassak rá, és számítsak neki.

Jó, itt ott kicsit előre haladtam, de a légyeget remélem kiveszed. 😅

L

2022. febr. 19. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Miután mindenki más, nehéz választ adni a kérdésedre.
2022. febr. 19. 23:11
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Kicsit minden lány különböző de minden lány is egyforma ilyen téren. Még ugyanabból az evolúciós közegben alakultak ki ezek a dolgok, mondják is hogy nem te döntöd el kihez vonzódsz, csak vonzódsz hozzá, mert pontosan ez tudatalatti szintén történik ezért nem tudatosíja senki. Az lányonként változik hogy kinek a barna szem jön be, kinek a kék,kinek a magas srácok, kinek a kigyúrtak, de az evolúciós tulajdonságok ugyanazok amik a vonzalmat kiváltják mindenkinél kivétel nélkül, mert az evolúció során így alakultak ki. Csak pár Személyiség jegy pl magabiztosság, vezetői készség, jó vagy valamibe, jól reagálnak rád az emberek pl nevetnek a vicceiden, megcsinálják amit mondasz nekik, autentikus vagy vagyis ki mered magad fejezni anélkül hogy mások felesleges véleménye miatt aggódnál stb. Ha ezek a tulajdonságok már alapból megvannak már alapból nyerő vagy mindenhol, mert ez minden lánynál/nőnél érvényes. Ahogy a pasikat meg a külső fogja meg ők széles csípő ami ugye az utódlásnál előnyös. Nem olyan bonyolult
2022. febr. 20. 01:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Azzal nem tudsz mellélőni, ha határozott vagy.:)
2022. febr. 20. 08:19
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Sajnálom ,hogy egy sikertelen ( nők terén) , megkeseredett , nő gyűlölő vagy. Olyan ember akinek legalább egy barátnője volt biztos nem ír ilyet.
2022. febr. 20. 17:56
 9/16 anonim válasza:
100%

Szia

Nálam ez az autós dolog már eleve taszít, mert ha 14-18 évesen BMW-je van akkor valószínűleg anyuci apuci tisztára nyalja a fenekét, tehát egy elkényeztetett pöcs.

A sport mindegy, inkább a személyiség számít, de nekem külsőre kb annyi a lényeg hogy magas legyen és ne túlsúlyos, de az pluszpont ha van rajta valami (vagy zsír, vagy izom) plusz a csonton és bőrön kívül csak abból a valamiből ne legyen sok

2022. febr. 20. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
10 éve kezdtem udvarolni egy lánynak aki középiskolás volt és a terve az volt, hogy orvos lesz. Egy rossz biciklivel jártam hozzá, néha ő se másképp hozzám, 8 kmre lakott tőlünk. Lakott mert ma már a feleségem, orvos, és hát a biciklit lecseréltük egy 15 éves Polo-ra. Önmagam voltam, ma sem mutatok többet, mint amim van. De ez sem működik minden lánynál, lehet valakinek a nagy duma kell.
2022. febr. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!