Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-18 közötti lányok mi az amit igényelnek, ami nekik imponáló?
hogyha mer őszinte és önmaga lenni, jól bánik az állatokkal (és emberekkel -> nem érzéketlen), elfogadó. szerintem ezek a legfontosabb dolgok között vannak, nálam biztosan
L
Teljes mértékben az, amit az egyes ír.
Nekem lányként az a fontos, ahogy viselkedik, hogy ne egy kirakatsrác legyen, engem ne csak mutogatni akarjon a haverjainak, vagy éppen ne szégyelje a kapcsolatunkat, érdekelje amit mondok, figyeljen rám, értse és jegyezze meg az apróbb dolgokat is, amik nagyobb jelentőségűek lehetnek...
Tehát nekem a belső a legfontosaabb, bármennyire is mondják, hogy ugyan már, a külső is.
Nekem az nem mérvadó, lehet göndör, felnyírt hajú, szőke, barna, fekete, alacsony magas, szemüveges, menő, izmos, kicsit teltebb, tök mindegy, csak számíthassak rá, és számítsak neki.
Jó, itt ott kicsit előre haladtam, de a légyeget remélem kiveszed. 😅
L
Szia
Nálam ez az autós dolog már eleve taszít, mert ha 14-18 évesen BMW-je van akkor valószínűleg anyuci apuci tisztára nyalja a fenekét, tehát egy elkényeztetett pöcs.
A sport mindegy, inkább a személyiség számít, de nekem külsőre kb annyi a lényeg hogy magas legyen és ne túlsúlyos, de az pluszpont ha van rajta valami (vagy zsír, vagy izom) plusz a csonton és bőrön kívül csak abból a valamiből ne legyen sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!