Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fél tőlem a srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél tőlem a srác?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, tizedikes. Mögöttem ül 2 srác, az egyikkel tök lazán elbeszélgetek, de a másiknál úgy érzem mintha félne/tartana tőlem és nem nagyon mer hozzám szólni. Elég jól néz ki a srác, és én sem vagyok ronda(nem azt mondom hogy szép vagyok és nem vagyok egyáltalán nagyképű de azért látom magamon hogy nem nézek ki rosszul) Jó, néha szól hozzám de akkor is olyan furcsa... Ez miért lehet?

2022. febr. 17. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fél, hanem (valószínüleg) nagyon zavarban van.
2022. febr. 17. 22:50
 2/7 anonim válasza:
100%
Mindenki volt fiatal és tapasztalatlan :) valószínű ő is így van vele, bejössz neki, de ezt nem tudja még kifejezni
2022. febr. 17. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Áh magamra ismertem a srácban. Én is ilyen vagyok...valószínűleg ahogy az első is mondta zavarban van. Beszélgess vele minél lazábban. Ha látod hogy valami zavarja azt pedig ne erőltesd. De egy idő után biztos lazább tud lenni majd. Szerintem csak jobban meg kell hogy ismerjen, több időre van szüksége.
2022. febr. 17. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl jó csaj vagy
2022. febr. 18. 01:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nem bír és kellemetlen neki hogy a haverjával dumálsz, ő meg a háta közepére sem kíván. De az is lehet hogy csak szégyenlős.
2022. febr. 18. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy zavarba van, vagy csak introvertált.
2022. febr. 19. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is zavarban van.
2022. febr. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!