Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm 14 éves és nagyon tetszik neki egy 16 éves srác, mindig kérdezi tőlem, hogy mit tegyen ( én soha nem tudom semmit sem mondani mivel nekem még soha nem volt barátom) Szerintetek mit tegyen?
Szerintem ez elég egyértelmű. Írjon rá. Ha a srác belájkolta(de utálom ezt a szót...) az egyik képét, az már csak jelent valamit, nem? Próba cseresznye... Akarom mondani, szerencse.
Ömm... Sok sikert neki!
18/F
Nem tudom manapság miért annyira gáz az, ha személyesen ismerkedik valaki a kiszemeltjével. Igaz, talán kellemetlenebb, és sokkal könnyebb lájkolgatni (Istenem, én is de utálom használni ezt a szót..), de egyúttal közvetlenebb is, mert látod a reakcióját néhány kijelentésedre, láthatod a mosolyát, ha már egyszer tetszik neked, stb. Szóval én azt ajánlom menjen oda hozzá először valami ürüggyel, a többi pedig kialakul magától. Aztán pedig áttérhetnek és beszélgethetnének Messengeren pl., mikor már annyira jóba lettek. És, ha csak tetszettek neki a barátnőd képei, az hamar ki fog derülni a válaszaiból, bár nem hiszem, hogy csak úgy lájkolgatott.. Sok sikert neki:)
l6/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!