Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ugyanolyan szerinted?
Figyelt kérdés
Szerintem igen.2022. febr. 14. 17:20
2/10 anonim válasza:
Ezt mint lány, kikérem magamnak! Dehogy vagyunk ugyanolyan, ugyanúgx különböző az egyéniségünk, mint a stílusunk vagy az érdeklődési körünk. Nem számok vagyunk amiket össze lehet hasonlítani, ráadásul nem ugyanolyanok!
Ilyen kérdést kitenni... Kissé sértő nekem. Kicsit.
*Bocs, ha kicsit hevesen reagáltam, de akkor is, kikérem magamnak!*
3/10 anonim válasza:
Vannak archetípusok szerintem, akik igenis hasonlítanak egymáshoz külsőre vagy belsőre, de tételezzük fel, van egy 3-4 fős baráti kör, akik egységesen néznek ki, hasonlóan gondolkodnak, de 100%-ban nem egyeznek mindenről. A barátok, ismerősök véleményét is azért kéred ki, mert ők MÁSHOGY látják a dolgokat, ha mindenki ugyanolyan lenne, sosem oldódna meg semmi és nem is történne semmi, mert minden kiszámítható és uncsi lenne szerintem.
4/10 anonim válasza:
Nem. Ahogy minden férfi sem ugyanolyan.
5/10 anonim válasza:
Szerintem sem.
"Szerintem igen." - Miért gondolod ezt?
6/10 A kérdező kommentje:
De mindegyik egy manipulátor, aki képtelen megmaradni egy ember mellett. Vagy őszintén elmondani a problémáját, tehát KOMMUNIKÁLNI nem képesek.
2022. febr. 14. 19:15
7/10 anonim válasza:
Azért, mert TE nem a jó nőket fogod ki, attól még igenis léteznek jó nők!
Vannak boldog párkapcsolatban élő férfiak és nők, akik boldogok az általuk szeretett férfi mellett.
Egyébként lehet az igényeitek nem egyeztek és azért érezted az, hogy nem tudtok kommunikálni egymással, mert nem volt meg az összhang.
8/10 anonim válasza:
#6 Nem veszekedni akarok, de én alig találkoztam ilyen csajjal.
9/10 anonim válasza:
Bizonyos értelemben igen, egyébként nem, de mostanság nagyon egy sémára készülnek, sajna ez a tapasztalat, ezt meg csak akkor làtod ha kicsit nyitottabb szemmel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!