Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem éreztek minden embert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem éreztek minden embert ugyanolyannak?

Figyelt kérdés

Számomra mindenki egyforma, semmi egyedit nem vagyok képes felfedezni egy emberben, mindenki követ valamit/valakit... Régen egyedinek tartottam az alternatív embereket, már azt gondolom ők is csak majmolnak egy stílust, ennek következtében hamar ráunok mindenkire. Mindenkiben ott vannak a társadalom okozta gátlások, nem mondják ki amit gondolnak, nem nyitnak semmi új felé, nem akarnak mások lenni, a saját életüket élni és keresni, megelégednek egy bizonyos különbségi szinttel, és ott stagnálnak, mert elhiszik, hogy például a színes haj teszi őket különlegessé, és nem az, ha művelődnek és bővítik az érdeklődési köreiket, vagy felszínre hozzák a vágyaikat.

Magamat sem értem, hogy miért unok rá az emberekre, miközben nagyon "színes egyéniségek" vesznek körbe. Nem is tudom mit akarok megtudni ezzel a kérdéssel, talán csak ki akartam írni magamból, hátha, ha egyszer megváltozik az elcseszett agyam, vagy valaki meglep vele, hogy érdekesnek tartom, akkor majd nevetve olvasom vissza, hogy milyen buta voltam.

Mit gondoltok, mi lehet az oka?

A kategóriához az kapcsolja hozzá, hogy a párkapcsolataimat is sztornózza ez a dolog, mivel megunom őket, így már bele sem kezdek, mert nem akarok egy lányt sem bántani az én baromságaim miatt, viszont nagyon vágyom egy társra, főként olyanra, aki véglegesen felkelti az érdeklődésem...ezzel a gondolkodással viszont elképzelhetetlennek tartom.

2017. okt. 10. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a legtöbbet, de az a szomorú, hogy néha még magamat is.
2017. okt. 10. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Én a legtöbb embert egyformának látom: buta, korlátolt, agymosott, rosszindulatú, irigy birkának.

Nagyon nehéz így élni, hogy én okos és tökéletes vagyok, és majdnem mindenki más pedig hülye.

2017. okt. 10. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
01100101 01111010 00100000 01100001 00100000 01110100 11000011 10100001 01110010 01110011 01100001 01100100 01100001 01101100 01101111 01101101
2017. okt. 10. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki nem ugyanolyan, azt kiközösítik, elítélik, lenézik a döntései miatt. Hiába tudja, mit akar, ha az a társadalom elvárásaival szembemegy.
2017. okt. 10. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem érzem az embereket ugyanolyannak - hiszen mindannyian egyediek vagyunk. A kinézetünk (kivéve az ikrek :D), az ujjlenyomatunk, a DNS-ünk... Az igaz, hogy nagyon sokan hasonlítanak egymásra pl. öltözködésben, zenei ízlésben... De ez nem is baj, úgy a jó, ha mindenki megtalálja azt, akivel van valami közös bennük, akár baráti, akár párkapcsolati szinten. Veled nem tudom, mi lehet a "baj", voltaképp nem is hiszem, hogy van veled bármi baj. De szerintem próbálj meg kicsikét elfogadóbb lenni a többi emberrel szemben, ismerkedni, barátkozni.
2017. okt. 10. 21:38
 6/6 anonim válasza:
A boldogsághoz nem kell feltétlen hogy legyen valaki az ember mellett.
2022. febr. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!