Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá kéne írnom a srácra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá kéne írnom a srácra?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel a tanév elején kavartunk egy rövid ideig, viszont az exe kb 2 héttel előtte szakított vele, és végül úgy döntött, hogy akkor nem állna készen egy kapcsolatra. Igazából túl is léptem rajta, viszont úgy egy hete megtudtam, hogy van barátnője és azóta megint nem bírom kiverni a fejemből, és az sem segít, hogy minden nap látom a suliban. Az egyik barátnőm azt mondta, szerinte tök okés lenne megkérdezni tőle, hogy miújság, viszont én nyilván nem akarnék tőle így semmit, hogy kapcsolatban van, viszont szívesen beszélgetnék vele:/.
2022. febr. 12. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

✅ Jó, ez így már tiszta sor, az 1 hónapos "járást" nem nevezném kavarásnak :D

✅ Tehát szakítás után 4 hetet voltatok együtt. (csókról nem írtál).

🚫 És az 1 db randit követően azt mondta, hogy : "NEM KELLESZ"

🚫 Persze ő máshogy fogalmazta: "időre van szükségem a szakítás után,ugye megérted"

✅ Szóval: ha vele volt a lánnyal, ha nem. Téged már kikosarazott AKKOR!, csak nem volt elég tökös hozzá, hogy a szemedbe mondja "nem vagy az esete"...

2022. febr. 12. 21:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán mondanám hogy együtt voltunk. Csókoloztunk is, és hát nem egyből a randi után mondta ezt hanem húzta utána még vagy 2 hétig.
2022. febr. 12. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd csak szívatni akar, vagy fingja sincs a szerelmi dolgokhoz. A srácnak van csaja (ilyenkor ráírni értelmetlen). De ha netán szakítana a mostani lánnyal, és utána ráírjál - ugyan az történne ami tavaly volt, ugyan azt megcsinálná : kipróbálna, megdugna és eldobna.
2022. febr. 12. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Engedd el. Nem téged akart, neki csak arra kellettél, hogy valaki vigasztalja. Találni fogsz nála sokkal jobbat.

Én a helyedben rá sem írnék. Tudom, hogy rossz, meg nehéz, de ezzel csak magadat kínoznád, ő meg tudná, hogy van valami, akkor te vagy a tartalék.

2022. febr. 16. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!