Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá kéne írnom a srácra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá kéne írnom a srácra?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel a tanév elején kavartunk egy rövid ideig, viszont az exe kb 2 héttel előtte szakított vele, és végül úgy döntött, hogy akkor nem állna készen egy kapcsolatra. Igazából túl is léptem rajta, viszont úgy egy hete megtudtam, hogy van barátnője és azóta megint nem bírom kiverni a fejemből, és az sem segít, hogy minden nap látom a suliban. Az egyik barátnőm azt mondta, szerinte tök okés lenne megkérdezni tőle, hogy miújság, viszont én nyilván nem akarnék tőle így semmit, hogy kapcsolatban van, viszont szívesen beszélgetnék vele:/.
2022. febr. 12. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2%
Erre a célra itt vagyok én
2022. febr. 12. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges, a barátnődnek meg jobb ha a jövőben elkerülöd a "tanácsait".

Nem úgy tűnik hogy túl voltál a srácon, ha egy hír hallatán ki sem tudod verni a fejedből.

2022. febr. 12. 17:07
 3/14 NTBS ***** válasza:
7%
Szerintem döntsd el pontosan mit szeretnél tőle. Ha kell a srác pasiként, akkor írjál rá, de lehet, hogy nem fog veled beszélgetni a barátnője miatt.
2022. febr. 12. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, tehát azért kell mert nem a tiéd? De ha van valakije akkor nem kell:d...én ebben nem látom a logikát, valami női f..ág ez?

Már értem miért van az hogyha az embernek nincs csaja a kutyának sem kell, de ha van tolonganak...de téged még akkor sem értelek.

2022. febr. 12. 18:21
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Figyú !

☑️ Szakítás után , kavartál vele.

☑️ És mire készen állt egy kapcsolatra - nem rád írt, nem veled jött össze, hanem mással

☑️ Mást választott, pedig veled is számolhatott volna, és ha kellettél volna neki, veled lenne... De a srác elvileg nem akar tőled semmit sem, hisz - neki nem kellett több a "kavarásodból"

2022. febr. 12. 19:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz tartsd magad, amit az #5 (19:14) írt. Ha kellenél neki, nem kezdett volna ki mással. Könnyen szólhatott volna Neked is, hiszen egy suliba jártok, de nem tette. Felejtsd el.
2022. febr. 12. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az #5.-ösnek - az a hajó már más vizekre vitorlázott !
2022. febr. 12. 19:36
 8/14 A kérdező kommentje:
oh okés:(, köszönöm mindenkinek a válaszokat, valahol én is gondoltam, hogy hagyni kell az egészet csak azért mégis rossz
2022. febr. 12. 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

✅ Persze, hogy rosszul esett, mert nem azt mondta, hogy nem kellesz neki, hanem azt , hogy most "időre" van szüksége...

✅ És aztán - meg kövi pillanatban azt látod, hogy valaki mással van...

✅ HÁT persze, hogy rosszul esik... Kavarás mennyire volt mély ?

2022. febr. 12. 20:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán volt hosszú, majdnem egy hónap, egyszer mentünk el randizni összesen. Igazából ami fura, az az, hogy a srác egyik haverja azt mondta, hogy aki most a barátnője, azzal a lánnyal már nyár óta kavar. Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, meg mennyi nem.
2022. febr. 12. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!