Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb 16-18 éves miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb 16-18 éves miért egy 21+-os pasit akar magáénak tudni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm a lepontozást, de attól még nem lesz kevésbé igazam
2022. febr. 12. 08:35
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
8-as vagyok. 9, 10, nem azt mondtam, hogy ez mindenkinél így van, nálam, a közelemben nem láttam még kivételte, az összes barátnőmnek pár évvel öregebb barátja van, a fiú ismerőseim pedig nem külsőre, belsőre éretlenebbek, mint mi, a lányok. Nem kell egyet érteni, nem azért írtam, csak megosztom a saját tapasztalataimat. Lehet nálatok máshogy van, nálam így, és kész.
2022. febr. 12. 09:38
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Én 17/l vagyok, a barátom pedig 22. Mi tökéletesen megvagyunk együtt, egy érettségi szinten vagyunk, de nem azért vagyok vele, mert "huuu de menoooo":D en a korombeli fiúkat éretlennek találom, nem is vonzanak, szoval... de persze mindenki más:)
2022. febr. 12. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan, ezt mondom, amit a 13-as!

8-as, 12-es vagyok

2022. febr. 12. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne erről egy órát is beszélni, de amúgy nagy átlagban tényleg csak a magamutogatás a lényeg hiába tagadják. Pontosan tudom milyen értelmi szinten vannak a 16-18 éves lányok, meg a 21+-os pasik.

Btw az "érettségi szint" már kb azonos 16-18 éves kor körül, az értelmesebbek nem azt nézik hogy idősebb legyen hanem hogy értelmes.

15 évesen volt 19 éves barátnőm, de nem azért mert húdevagány, hanem mert egy hullámhosszon voltunk. De így 19 évesen, már nem jönnék össze 15-16 éves lánnyal.

2022. febr. 14. 02:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Köszi a lepontozást, még mindig nem globálisan mondom, hanem a saját tapasztalataimat...

Kinek hogy, ezt nem lehet konkrétan megmondani. Igen, van aki menőségből jár idősebb srácokkal, de könyörgöm, a normálisak, mint pl. én és az ismerőseim nem hecc kérdést csinálnak ebből, hanem nálunk ez így van.

14-es voltam

2022. febr. 14. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem életkor alapján ismerkedek.

17L

2022. febr. 14. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok, azt még hozzátenném hogy nem azzal van a baj ha valakinek idősebb pár évvel a barátja, hanem azzal ha szándékosan idősebbet keresnek.

Egyrészt fogalmuk sincs mit csinálnak csak azt hiszik mindennel tisztába vannak, ebből lesz az hogy minden pasi szemét mert ők ki lettek használva. (mert arra valóak igazából, egy 20-24 körüli értelmes csávónak nem nagyon kell 16 éves barátnő)

Én is max b*szok 16-17 éves lányokat de nem akarok tőlük semmit mert buták mint a föld. Persze ezt nem kell általánosan venni, van olyan 16 éves lány ismerősöm aki majdnem annyira értelmes mint én. Viszont a kor nem csak egy szám, hiába hiszi minden tinilány hogy ő mennyivel érettebb a koránál.

A földön csak az észt osztották el igazságosan, mert mindenki azt hiszi neki abból több van!

2022. febr. 15. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!