Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális egy 18 éves srác meg egy 14 éves lány kapcsolat szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 23:03
1/7 anonim válasza:
Nem kéne ezt minden nap kiírni... Hidd el, tegnap sem volt ez gáz és ma sem az.
2/7 anonim válasza:
Kiskorú.
Te már nagykorú vagy.
Szállj le róla. Pedofil vagy.
3/7 anonim válasza:
Ha valóban szeretik egymást, akkor szerintem elmegy.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első ilyen kérdésem, de akkor körbenézek... Bocs.
2021. dec. 19. 08:52
6/7 anonim válasza:
Mi 19-20 évesen érettségiztünk, mert 5 éves volt a gimi és akkoriban még simán tetszettek nekünk a kilencedikes lányok, akik 14-15 évesek voltak. Egy osztálytársam több kilencedikes lánnyal is járt. Én csak 16 évessel, de szerintem rendben lett volna egy 14 éves lány is, ha elég érett kívül-belül. Nyilván türelmesnek kell lenned vele, ha ő még nem akar szexelni, ne erőltesd.
7/7 anonim válasza:
#2 nek szeretnem mondani hogy pedofilianak csak az szamit ha a fiatalabbik fel 11 eves kor alatt van, az idősebb pedig 5 evvel idősebb nala, es itt semelyik se igaz. So torveny szerint legális az egesz, amugy meg igaz h kicsit necces de ha szeretitek es jol megerthetitek egymast működhet. Tenyleg vannak olyan 14 evesek, akikre ranezel es nem tudnad megmondani. Testi dolgokban egyértelmű lemondas, ne legyunk alszentel valszeg mas lesznek az igenyeitek ilyen teren, de szerintem nem ezen fog mulni az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!