Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez miért van? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez miért van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Két hete beszélgetek egy sráccal facen, tök jó volt minden, most találkoznánk így beszéltük meg. Az első perctől nagyon rendes volt aranyos korrekt. Látszott hogy akarja velem, hívásozgattunk is.

Most meg már ilyen 2 napja egyre kevesebbet ír, most meg ilyet szól hogy ne haragudjak de ő nem szeretne kapcsolatot meg semmi. Most ez akkor hogy?😅 Semmi baj nem volt, sok képet is küldtünk egymásnak és nagyon bejövök neki meg nagyon sokat beszéltünk hívásba órákat és beszéltük mindig hogy találkozunk meg tervezgettük a dolgokat.

Most nem tudom ez hogy jött neki nem hiszem hogy velem van baja mert kb már most úgy látszott hogy odavan értem. Szóval nem az lehet benne hogy kiábrándítottam bármivel is. Csak nem tudom megijedt valamitől? Vagy mi lehet a baj ilyenkor? Eddig miért nem jutott ez eszébe? Eddig nagyon úgy látszott hogy kapcsolatot akar velem. Most meg nem ismerek rá. Pont ekkor hozta ezt fel mikor találkoznánk. Ott tényleg kiderülne minden, hogy mennyire is jövünk be egymásnak, mennyire vagyunk el ketten, a másik jelleme meg minden.

Ti mit gondoltok?

19 évesek vagyunk.

2022. febr. 10. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Vagy tényleg az vam hogy kapott egy red flaget, vagy -amit valószínűbbnek tartok-, hogy talált egy másik lányt. Ezt csak ő tudja, de szerintem kérdezz rá, az a biztos.
2022. febr. 10. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy mást talált. Tényleg minden jól ment, egész nap írt hívott, látta hogy normális vagyok, pont az esete szóval nemigen velem volt a baj mert az már hamarabb kiderült volna. Tegyük fel elhiszem hogy tényleg átgondolta most és mégsem akar most az életében kapcsolatot mert neki jobb így most (ezt mondta). De rákérdeztem amúgy, és így ezt mondta hogy nem szeretne maga mellett senkit most így pár nap alatt átgondolta. De akkor ezt jogosan nem értem hogy miért beszélt és tervezgetett velem eddig ha most meg átkattan az agya. Ez így nem fer velem szemben. Ezerszer elmondta hogy ne haragudjak de hát ez akkor is csúnya volt. De mindegy nem baj nem érdekel már. Nem szeretem az ilyen embereket hogy két perc alatt teljesen más gondolata van. Jobb is így hogy nem találkoztunk nem jöttünk össze és akkor hoz fel ilyet. Lehet még ezt nagyon meg fogja bánni (mikor már úgy gondolja kapcsolatot akar és itt lettem volna én) de nem foglalkozok ilyennel.
2022. febr. 10. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha pont a tali előtt mondta ezt, akkor vagy megijedt valamitől, vagy úgy gondolja, hogy nem lesz elég jó élőben.
2022. febr. 11. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem vonzódik. Nem akarja rabolni az idődet. Ez most ennyi volt.
2022. febr. 11. 03:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Átgondolta, hogy te komoly kapcsolatot akaró, normális lány vagy.

Viszont ő nem akar komoly kapcsolatot.

Ez korrekt ahhoz képest, hogy jól kihasználta volna a lehetőséget, és aztán “gondolja meg magát”.

A fiatalok ismerkednek, próbálkoznak. Ez a normális. Aztán vagy megáll az elején, vagy tovább tartja a kapcsolatot. Ez nem akarat kérdése. Millió oka lehet, hogy miért nem, melyek nem is tudatosulnak.

Senki se tehet arról, hogy végül a másik “nem jön be”, nem sült el az a bizonyos szikra.

Ő sem, te sem. Ez most ilyen lett.

Viszknt ez is egy tapasztalat a felnőtt korodra kialakuló emberismerethez. Nem volt tehát hiábavaló.

Ne vonj le messzemenő következtetést egyikőtökre nézve sem.

2022. febr. 11. 03:20
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

A kérdéseid jogosak. A szemrehányásaid nem.

Amikor megismerkedünk valakivel, jól elbeszélgetünk vele, szimpatikussá válunk egymásnak, az még NEM ÍGÉRET, csak LEHETŐSÉG.

Mivel nem is ismeritek egymást, csak csevegtetek, már miért is bánná meg majd később?

Te beleélted magad valamibe, aminek nem volt semmi realitása, és most sértve érzed magad, mintha tartós kapcsolatból szakított volna veled.

Semmi alapod nincs ezt feltételezni.

2022. febr. 11. 03:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Na most meg az van, hogy zaklat. Hogy neki rossz napja volt rossz kedve volt mindenkivel öszeveszett nem tudja mi volt vele és nem akarja ezt az egészet annyiba hagyni velem meg stb. Még jogosan távolságtartó vagyok és olyan hangnemben írkálok vissza neki. De ő most nagyon rajta van megint ugyanúgy.

Szerintem ez egy nagyon gyerekes és komolytalan viselkedés volt tőle és mondtam is neki hogy nekem nem kell az hogy majd később is random felhozzon ilyet ja ő nem akar kapcsolatot.

Szerintetek most mit kéne csinálnom? Kétes érzéseim vannak most ezzel kapcsolatban. Nem akarok olyan lenni akivel bárki is így játszhat és átverhet meg kedvére elővegyen ha mégis van kedve a dologhoz, ezt később is ugyanígy el tudná játszani nem lehet kiszámítani. De másrészt meg én eddig is akartam vele és szívesen megpróbálnám, nem akarnám veszni hagyni hátha tényleg valami komoly lehet ebből ha találkozunk.

Lehet később beszélek vele hívásban és úgy jobban megbeszéljük, de tanácsot kérnék tőletek.

2022. febr. 11. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Három dolgot tehetsz:

- Megmondod neki, hogy döntse végre el a szándékait.

- Hagyod, hogy alakuljanak a dolgok.

- Magyarázatot kérsz tőle.

2022. febr. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!