Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kb 3 hónapja történt....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kb 3 hónapja történt. Többi bővebben. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 3 hónapja a haverom mondta iskola látogatásra jön a barátnője 16 éves. Aztán megyünk ki. Ott volt én is odamentem váltottunk pár szót. Viszon két barátnője is ott volt. Cigiztek na mondom magamba szép... köszöntem nekik férfi módjára. Visszaköszöntek. Az eggyik nagyon megfogott. Egyszerűen az arca tiszta természetes elég gyönyörű. + a haja is. Kb aztán nem is foglalkoztam vele. Eltelt pár hét haverommal leszálltunk vonatról. Ott volt ez a lány is köszönt a barátomnak mert nagyon jól ismerik. Én meg oda integettem és nevettek jo kedvűen. Ott aludtam haveromnál az nap. Mikoris mondta hogy ezt a csajt hogy hívják. Beirtam instám. Elsőre mikor megláttam. Olyan jó érzés fogott el. Képein egyszerűen sugároz valamit gyönyörű karakteres arcával. 16 évesen használ azért sminket is. Na most akkor kb 1 hétig csak a fotoit néztem. A gyönyörű arcai miatt. Nem birtam leszállni.😍 Aztán feledésbe merült. Pár napra rá születésnapja lett. Rá írtam azonnal hogy boldogot egészségben stb.. erre ő azonnal visszaírt köszöni nagyon. Két mondat után leléptem. Éreztem hogy barátja van. Jobban is tettem. Kerdeztem masnap haveromtól van barátja neki erre ő: elég rég óta. Hallottam erről a csajrol egy és mást. Pont ezelőtti hét pénteken. Haverrommal találkoztunk. Vettübk kis alkoholt sétáltunk,iszogattunk. Na erre mondja megyübk a haverjához kertbe ott voltak. 5 percre kb oké odamentünk. Beszélgettünk,spanoltunk. Aztán kap a haverom a barátnőjétől egy hívást. Jön oda azzal a lánnyal aki ugye nekem pont szimpi. Gondoltam magamba most jó lesz. Le fog flegmázni. Na mi elmentünk sörért kis nyalámságert. Visszamentünk ott cigiztek. A haverom barátnője nem. Viszont ez a lány aki szimpi az igen. Tartom a kezem ül guggolva. Nem láttam sokat adom a kezem bemutatkozok xy. Ő adja a balt mert a jobba cigi volt azt mondja. Na mondom magamba jó kezdünk. Külőnösebben nem is szóltam meg akkor amikor ott voltak. VISZONT VISZONT. El kellett menniűk gyorsan. Köszönéskor ő jött oda. Jobb kezét tartotta. Én az asztalon űltem nagyon közel voltunk. Mosolygott és az arca elképeztő volt. Legszívesebben lesmároltam volna. Na és aztán most itt tartunk. Nem is beszéltübk úgy komolyabban. Barátja van de én szeretnék vele egy kicsit tőbbet. Lezsibbadok mikor meglátom az arcát. Szerintetek?
2020. márc. 18. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem akarja végigolvasni:

Srácnak tetszik egy csaj, akinek régóta van barátja. Mit tegyen?

2020. márc. 18. 07:11
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 Köszi, sajnos utólag láttam a válaszod.

Kérdező: akadj le róla, még ha alakulna is valami, később téged is ugyanúgy lecserélne, mint a barátját rád.

2020. márc. 18. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj. Semmilyen jelét nem adta hogy többet is szeretne esetleg, ráadásul barátja is van. Ne kezdj olyan lánnyal aki foglalt, főleg elég régóta. Felejtsd el.
2020. márc. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!