Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sráccal email-ben irkáltunk, 34-nek adta ki magát, közben meg 13-14 éves lehet. A helyesírása lebuktatta végül. Miért akart átverni?
Figyelt kérdés
Nekem 15 évest irt, de amióta megkérdeztem, miért nem küld képet, hárít. Hogy tinédzser, meg félénk, meg nem tud küldeni, mert barátnője van. Kamu a gyerek, de nagyon.2022. febr. 9. 09:32
1/6 anonim válasza:
De... miért akarsz képet tőle ha nem akarsz semmit?
2/6 A kérdező kommentje:
Amikor először irtunk egymásnak, még azzal voltam, hogy 34. Ha valóban 15-16 éves, ahogy leadta, akkor merne képet küldeni. Tőlem kérte, de ő nem akart küldeni. Jelenleg csak postai úton tudok képet küldeni (technikai okok miatt). Az már nem kell neki. Ha akarna tölem valamit, akkor bevállalná a papir alapú képet. Kb. 8 kor irt utoljára azóta semmi. Ha sulis, akkor is van legalább egy szünete eddig.
2022. febr. 9. 09:59
3/6 anonim válasza:
Te hány éves vagy ha szabad kérdeznem? Mert nekem még mindig nem világos hogy miért érdekel még mindig. Kamus volt, lezártad nem?
4/6 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Téged nem érdekelne, hogy mit akarhatott?
2022. febr. 9. 10:12
5/6 anonim válasza:
Hát, én srác vagyok, 21 szóval rohadtul nem érdekelne hogy egy 15 éves kislány mit akart 😂
De amúgy csak recakázni akart egyet, azért kert képet, meg mekkora flex már hogy egy 10 évvel idősebb csaj képet küldött neki 😃
6/6 anonim válasza:
Itt gyakorin sok kamus van, ha meg nem itt ismerted meg, akkor is a neten sok kamus van. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!