Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit eszik egy 14 éves kisrácon?
Nem tudom, nem ismerem a srácot. Csak nem igazán értem, hogy miért érzi azt, hogy működhetne ennyire más életszakasszal.
Az biztos, hogy az a srác helyesebb, mint én. Már csak abból adódóan is, hogy lányra nem mondjuk azt, hogy helyes, és én lány vagyok. :D
Viszont azt tudom, hogy aki tetszik, ő a lányokat is szereti, sőt saját bevallása szerint a lányokat részesíti előnyben. Tehát tuti nem az a baj, hogy hetero lenne
Te is lány vagy?!
Semmi bajom az ilyenekkel, mert ők is csak emberek. Egyébként szerintem a srácot is megismerhetnéd, és akkor talán jobban megértenéd a helyzetet.(Nem rosszból mondtam)
Mindig megfeletetkezek arról, hogy említsem ilyen kérdésekben, hogy lány vagyok. Nem tudom, nekem nem fura ez, bocsi mindenki :'D
Hát, nem tudom hogy ismerjem meg a srácot. Ők közös hobbin keresztül ismerkedtek meg (online játék, de közel laknak, szóval néha taliztak már, elvileg csak csoportosan, másokkal együtt). Nekem pedig nincs az a közös hobbi, amin keresztül megismerkedtek :D
5-ös vagyok
Nem baj hogy elgelejtetted megemlíteni, mindenki hibázik.
Te nem szoktál játszani azokkal az online játékokkal, mint ők pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!